Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ανοιχτή στήριξη Σαμαρά προς Ψωμιάδη


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρείχε σήμερα ξεκάθαρη στήριξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που χάνει το αξίωμα του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.
Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του αεροδρομίου «Μακεδονία», λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στη Θράκη.

«Ήρθαμε να τα πούμε με τον φίλο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον περιφερειάρχη μας, να του δηλώσουμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι' αυτόν» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Από την πλευρά του, ο Παν.Ψωμμιάδης ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά «γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου, συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή φάση».

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στον Αντ.Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε «κυρίαρχη, σήμερα, δύναμη, όχι μόνο της ΝΔ αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς».

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον «Καλλικράτη»

Στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο πρόεδρος της ΝΔ στράφηκε κατά της κυβέρνησης αναφορικά με τον θεσμό του «Καλλικράτη».

«Είναι μια κατάσταση, η οποία από πλευράς θεσμικής, αλλά και από πλευράς εκτέλεσης πραγματικά σήμερα καταρρέει. Και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα συνεχίσουμε να το θέτουμε και στη Βουλή και προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτός ο νέος θεσμός γενικότερα, γιατί έργα δεν γίνονται, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τους είχαμε προειδοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος το ζει. Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα» είπε.

Πηγή www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου