Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ένταση στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας


Ένταση επικράτησε στη χθεσινή (Πέμπτη) συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο εκπρόσωπος της «Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς-Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ Καλλικράτη», ο Γιάννης Κούτρας, δήλωσε ότι η παράταξη Ψωμιάδη είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά. Η φράση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο περιφερειακό συμβούλιο. Η πρόεδρος, Αθηνά Αηδονά, ζήτησε από τον κ. Κούτρα να ανακαλέσει, ωστόσο αυτό δεν έγινε και η συνεδρίαση διακόπηκε. Προηγήθηκαν τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε δηλώσεις του στη συνεδρίαση ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας για τη στήριξη στο πρόσωπό του τις τελευταίες μέρες, για να προσθέσει με νόημα: «Σεβόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης. Χαίρομαι γιατί βρέθηκε ο ένοχος για όλα τα σκάνδαλα στη χώρα μας δεκαετίες τώρα. Χαίρομαι γιατί από μένα ξεκινά η κάθαρση. Χαίρομαι γιατί για 1.000 ευρώ παράβαση πιθανόν να πάω στο σπίτι μου. Αλλά στέλνω ένα μήνυμα: ο Ψωμιάδης έχει και συνέχεια» κατέληξε.

Πηγή www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου