Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Χωρίζουν οι δρόμοι του Άρη με τον Κόκε. Πρόταση από την "Χιούστον"


Ο Σέρχιο Κόκε ενημέρωσε τον Άρη πως έχει άκρως δελεαστική πρόταση από την Χιούστον προσφέροντας του 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και θα συνεχίσει από τώρα την καριέρα του στο πρωτάθλημα του MLS.Ο Ισπανός επιθετικός και αρχηγός του Άρη ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ο Κόκε χαρακτήρισε τη μεταγραφή μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Πάντως, θα πρέπει άμεσα να γίνουν κινήσεις, αφού οι μεταγραφές στο MLS ολοκληρώνονται στις 15 Απριλίου.

Πρόταση σε Κόκε 1,2 εκατ. ευρώ
Ο Σέρχιο Κόκε έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει πιο σύντομα παρελθόν από τους «κίτρινους», αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Ο Ισπανός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χιούστον, αφού ο σύλλογος των ΗΠΑ του έκανε πρόταση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

«Κίτρινο» κέρδος τριών εκατομμύριων ευρώ
Με την μεταγραφή ο Άρης θα γλιτώσει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από το συμβόλαιο του παίκτη (αμείβεται με 800.000 ευρώ, χωρίς την εφορία) και το συνολικό κέρδος των «κίτρινων» θα είναι κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ καθώς αναμένεται να λάβει περίπου ένα εκατ. ευρώ από την ομάδα της Αμερικής, ενώ θα γλυτώσει και τα χρήματα από το συμβόλαιο του Κόκε.
Η αποχώρηση του ΣέρχιοΚόκε θεωρείται πλέον δεδομένη!

Πηγή www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου