Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Σαμαράς: Επιμένει σε σκληρή γραμμή εν όψει Ζαππείου 2


Στην «σκληρή γραμμή» μέχρι τέλους έναντι της κυβέρνησης θα επιμείνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη παρουσίασε του οικονομικού προγράμματος του κόμματος Ζάππειο 2.

Την Τρίτη ο κ. Γ. Μιχελάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη συνάντηση στο Λουξεμβούργο, ενώ η Γραμματεία πολιτικού σχεδιασμού, σε κείμενο-ανάλυση των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τονίζει το ποσοστό της κοινής γνώμης που διαφωνεί με το μνημόνιο και εκείνων που θεωρούν ότι η σημερινή πολιτική είναι αδιέξοδη.

Ο κ. Μ. Χαρακόπουλος, σε ομιλία του χθες σε μέλη της Γραμματείας πολιτικού σχεδιασμού, απέρριψε κάθε έννοια συναίνεσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα ψάχνουν συνενόχους στην αποτυχία τους, όταν μάλιστα δεν έχουν συναίνεση μεταξύ τους. Συνενόχους, όμως, δεν θα βρουν στη Νέα Δημοκρατία».

Ωστόσο, αποστάσεις από την σκληρή γραμμή Σαμαρά πήρε ο κ. Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος δήλωσε θετικός στη συναίνεση, αλλά εφόσον η κυβέρνηση λάβει πρωτοβουλίες για να την επιδιώξη.

Παράλληλα, ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Real FM τόνισε ότι το ενδεχόμενο εκλογών δεν είναι λύση.

"Η προσφυγή στην κάλπη σε αυτή την κρίσιμη περίοδο" -πρόσθεσε- "ως επιλογή του πρωθυπουργού μπορεί να εκληφθεί ως μια επιλογή απελπισίας."

Πηγή www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου