Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Χαιρετισμός Δημάρχου Αλμωπίας κ. Πασόη στην ενημερωτική εκδήλωση για το νεό νόμο του Ε.Λ.Γ.Α.


Κυρίες και κύριοι, Φίλες και φίλοι, καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Ο Δήμος Αλμωπίας ανέλαβε την πρωτοβουλία και οργάνωσε τη σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) εκδήλωση γιατί πρέπει να φροντίζει οι δημότες του, και στην περίπτωσή μας οι αγρότες – κτηνοτρόφοι, να ενημερώνονται όσο το δυνατόν καλύτερα και να μπορούν να εκφέρουν τις απόψεις τους, να κάνουν υποδείξεις, ακόμη και να διαμαρτυρηθούν όταν θίγονται τα συμφέροντά τους. Και αυτά να μπορούν να γίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε η φωνή τους να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σκοπός της σημερινής (σ.σ. χθεσινής) εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου μας για ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι ο νέος νόμος που αφορά και διέπει τη λειτουργία του ΕΛΓΑ καθώς και την Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής, και να εκφραστούν ελεύθερα.

Το νέο νόμο και την απόφαση θα αναλύσει ο αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Χατζηαντωνίου Χρήστος, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του Νομού Πέλλας, και είναι εδώ για να σας εξηγήσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, και να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Ευχαριστώ τον κ. Χατζηαντωνίου για την παρουσία του και τον καλωσορίζω στο Δήμο μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου