Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη συνέδρων της Δημοκρατικής Συμμαχίας


Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15/05/2011, από τις 10:00 έως τις 15:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΛΦΑ" στην Έδεσσα (Διεύθυνση: Εγνατίας 28). Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας, έχουν όλα τα μέλη του κινήματος (εγγραφή μέχρι και την Τετάρτη 11/5) και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης υποψηφίου συνέδρου την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 20.00. Οι υποβολές υποψηφιοτήτων για το Νομό Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του κινήματος.

Οι εκλογικοί κατάλογοι μελών θα ανοίξουν ξανά την ημέρα των εκλογών (Κυριακή 15 Μαΐου) οπότε θα είναι δυνατή η εγγραφή και νέων μελών, τα οποία θα έχουν όμως μόνο το δικαίωμα του εκλέγειν.

Τα μέλη του κινήματος, θα μπορούν να ψηφίσουν το σύνεδρο της επιθυμίας τους, με αυτοπρόσωπη παρουσία, και μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητος, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει η ταυτοπροσωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου