Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Μυστικό... breakfast Παπανδρέου με 10 υπουργούς!


Ραγαδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τα σενάρια ανασχηματισμού να δίνουν και να παίρνουν, αλλά και τους μισούς υπουργούς να διαμηνύουν ακόμα και δημόσια (βλ. Κ.Σκανδαλίδης) ότι δεν θα δεχθούν επιτηρητές της τρόικας στα υπουργεία τους...

Βλέποντας το άσχημο αυτό κλίμα ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε σήμερα στο σπίτι του για πρωινό καφέ 10 υπουργούς, μεταξύ των οποίων οι Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Λούκα Κατσέλη, Δημήτρης Ρέππας, Τίνα Μπιρμπίλη, Γιάννης Ραγκούσης και Χάρης Παμπούκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika παρών θα είναι και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνστανίνου, ο οποίος έχει εντολή απο τον πρωθυπουργό να ετοιμάσει και να παρουσιάσει αύριο μεταξύ... καφέ και κουβεντούλας το σχέδιο με τους επιτηρητές σε κάθε υπουργείο, αλλά και τον οδικό χάρτη για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Στόχος των Παπαναδρέου, Παπακωνσταντίνου είναι να πείσουν τους υπουργούς των παραγωγικών υπουργείων την αναγκαιότητα για την άμεση αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, αλλά και της παρουσίας των ξένων επιτηρητών στην Ελλάδα...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μέχρις στιγμής έχουν απαντήσει ότι θα παρεβρεθούν περί τους 7 υπουργούς, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κρατάνε... στάση στον Γ.Παπανδρέου.

Πηγή www.parapolitika.gr

1 σχόλιο: