Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα φιλική ήττα για την Αναγέννηση 0-1 απο Επανομή


Την ήττα γνώρισε σε νέο φιλικό παιχνίδι η ομάδα της Αναγέννησης που ηττήθηκε με 0-1 στο γήπεδο της από την ομάδα της Επανομής.
Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν κάτω του μετρίου με τις 2 ομάδες να μην ικανοποιούν τους 200 φίλαθλους που τους παρακολούθησαν. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν 2-3 καλές φάσεις με μοιραίο τον δραστήριο Τοσουνίδη.
Στην επανάληψη η Επανομή ισορρόπησε πήρε σε κάποιο διάστημα τα ηνία του αγώνα και πέτυχε ένα γκολ με τον πανύψηλο Ταssio στο 78´ μετά από αμυντική αδράνεια.
Η Επανομή με την εμφάνιση της έδειξε...


...ότι θέλει αρκετή δουλειά , όπως και η Αναγέννηση που όμως δικαιολογείται γιατί έχει στο ρόστερ της πολλούς νεαρούς παίκτες που δεν είναι μαζί πάνω από έναν μήνα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών(Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Μυλωνάς, Χατζόγλου, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Αλπάνης, Τοσουνίδης. Έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Μπαξεβάνος, Κωστίκας, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Θ, Τσίλης, Γιόντης, Παπαδόπουλος Γ. Παπαδημητρίου, Χαλιλαι, Κουδέρης, Καρπόυζης, Βλαικούδης Καμπούρης και ένας απο την Κένυα, υποδοκιμήν.


Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Ασλανίδης, πεχλιβανίδης, Καρλαο, Παπαζουδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου, Καραμανλής, Δανίδης, Ναλμπάντης Δεινοπαπας, έπαιξαν και οι Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Κορδάκης, Κάτσο, Ντιαγκο, Γκέσιος, Τassio.


Στο 18´ τραυματίστηκε στο ζυγωματικό και αποχώρησε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών ο Αλμπάνης των Γιαννιτσών.


Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου