Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη στην πρεμιέρα για την Νέα Πέλλα με 1-0 τον Απόλλωνα Ραχώνας


Φάση από τον αγώνα Πέλλα-Ραχώνα (φώτο Ματιές Πέλλας)
Με το δεξί μπήκε στην νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Νέας Πέλλας που επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του Απόλλωνα Ραχώνας με 1-0 σκορ.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος των παικτών που αγωνίστηκαν.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, κύριο χαρακτηριστικό οι δυνατές μονομαχίες που απέφερε πολλά φάουλ και κάρτες στους ποδοσφαιριστές...

Ο γηπεδούχος Μέγας ήταν ποιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, σε μία από αυτές ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με τον Μπαλάσκα στο 24΄. Από την άλλη η ομάδα της Ραχώνας, είχε πρόβλημα στην μεταβίβαση της μπάλας και ήταν ευάλωτη στις πλευρές της. Έχασε τρεις καλές φάσεις για γκολ, όπου θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Μία κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Νέας Πέλλας και ένα άστοχο χτύπημα πέναλτι(στοπ δοκάρι), ήταν τα στοιχεία που συμπληρώνουν το αγωνιστικό παζλ του αγώνα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
 19΄ ο Τσαλκιτζής από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
24΄ ο Μπαλάσκας έφυγε στην αντεπίθεση και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0.
37΄ Σουτ φάουλ του Παρασχάκη απέκρουσε σωτήρια στο γάμα ο Γιαβάσης σε κόρνερ.
44΄ ο Μπαλάσκας έβγαλε σέντρα, στην πορεία της μπάλας ο Τσαλκιτζής έπιασε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
46΄ ανατροπή του Τσαλκιτζή από τον Σαββίδη, εκτέλεσε ο ίδιος με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
48΄ αποβολή του Κουρτελή.
55΄ ο Πολατίδης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
78΄ ο Μόσχος από κοντά πλάσαρε άουτ.
94΄ σουτ από τον Ευθυμιάδη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαβάση.

Άριστη η διαιτησία του κ.Σιδηρόπουλου, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι βοηθοί του Ξυλουργίδης και Πίλτσης.

Μ.Α.ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ:Γιαβάσης, Νινιατσούδης, Γεωργιάδης, Μουράτι, Χρτσογώνης, Κουρτελής, Καμπούρης, Γιαβάσης Χ., Τσαλκιτζής, Μπαλάσκας, Σταυρακάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ: Βασιλειάδης, Καραδημητρίου, Παρασχάκης, Γαλούπης, Ιωαννίδης, Καραταγλίδης, Ευθυμιάδης, Σαββίδης, Πολατίδης, Παρασχάκης, Λαφώτης.

Ανέστης Σαρακινίδης
Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου