Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Λετονία-Ελλάδα 1-1


Ισοπαλία-σοκ για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στη Ρίγα. Η ομάδα του Σάντος έφερε 1-1 με τη Λετονία και έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς οι Κροάτες λίγο νωρίτερα πήραν τους βαθμούς απέναντι στο Ισραήλ (3-1).

Τι σημαίνει αυτό; Η εθνική έχει πλέον 18 βαθμούς και η Κροατία πήρε κεφάλι στον όμιλο με 19 βαθμούς. Έτσι, ναι μεν η εθνική εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, αλλά από την άλλη αν θέλει να περάσει απ' ευθείας στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πρέπει να νικήσει στο ραντεβού με τους Κροάτες σε ένα μήνα...

...Ένα ματς που μοιάζει με τελικό! Χάθηκε λοιπόν η πολυτέλεια των δύο αποτελεσμάτων.

Η εθνική δεν έπιασε καλή απόδοση. Και πάλι καλά που ισοφάρισε προς το τέλος του ματς. Ο Σάντος διατήρησε το αήττητό του, αλλά τώρα θα τα παίξει όλα για όλα τον Οκτώβριο με την Κροατία του Μπίλιτς.

Στο 14' ο Σαμαράς έδωσε στον Σαλπιγγίδη, σουτ άουτ από τον κυνηγό.

Το 1-0 ήρθε στο 19' με αριστερό σουτ του Κάουνα. Στη συνέχεια, η εθνική πίεσε, ήταν όμως σε σωστές θέσεις ο γκολκίπερ Βάνιτς, ενώ οι κεφαλιές των Σαμαρά -Λυμπερόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν άστοχες.


Τελικά στο 83' ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-1.

Διαιτητής: Τοντόροφ(Βουλγαρία).

Κίτρινες: Λάιζανς, Ζαραδούκας, Κ. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Βάνιτς.

Λετονία: Βάνιτς, Μίχατζουκς, Κλάβα, Κριάουκλις, Φέρτοβς, Ιρβάνοβς, Λάιζανς, Τσάουνα, Βερπακόφσκις(66' Ρούντενς), Λουκιάνοβιτς, Βίσνακοβς(82' Ζιγκάλεβς).

Ελλάδα: Σηφάκης, Βύντρα (71' Μανιάτης), Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μάκος(80' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης (46' Τζιόλης), Λυμπερόπουλος, Σαμαράς, Καραγκούνης.

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου