Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-1


Δίκαιη μοιρασιά στο γήπεδο του Πενταπλατάνου με τον Φίλιππο και ΆΡΗ Αμπελείων να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στο1-1.

Η πρώτη αγωνιστική βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο έχοντας η κάθε μια από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στο α ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο. Δεν έλειψαν το πάθος και η ένταση από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα τις τρεις αποβολές του κ.Ροδοβίτη στο παιχνίδι...


Ο ΑΡΗΣ Αμπελιών αιφνιδίασε με το γρήγορο γκολ στο 1΄με σουτ του Καπουσούζη Κ., αλλά η συνέχεια δεν ήταν και τόσο καλή με αποτέλεσμα ο γηπεδούχος Φίλιππος να απαντήσει στο 32΄ με έξοχη κεφαλιά του νεαρού Τσιτσούκη που άφησε άγαλμα τον Καρκαμάνη των Αμπελιών στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του έμπειρου τερματοφύλακα κάνοντας το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΡΗ μπήκε πιο δυνατά έχασε δύο τρεις καλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά η επιθετική δυστοκία των παικτών δεν επέτρεψε την επίτευξη ενός ακόμα τέρματος. Τρεις αποβολές στο δεύτερο μέρος δεν ήταν δυνατό να λυγήσει τους γηπεδούχους(Καρράς Χ., Τόσκα και Χατζηχρήστος) που με σφιχτή άμυνα στην συνέχεια, κράτησε το μηδέν στην εστία του Βάλναρη από το 60΄ και μετά.

Η διαιτησία του κ.Ροδοβίτη ήταν καλή, θα μπορούσε να είχε αποφύγει μία εκ των τριών αποβολών, με τους βοηθούς Σίπκα Ι. και Πίλτση με σωστές υποδείξεις.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: Βάλναρης, Τσιτσούκης(55΄ Ραμπούσης Σ.75 λ.τ Χατζηχρήστος)), Σιαμάτας, Ραμπούσης, Βασιλειάδης, Καρράς  Σ.(28΄Δημητριάδης) ,Καρράς Χ., Καπουσούζης Γ., Ζλάτης, Τόσκα.

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ: Καρκαμάνης, Άλτης(46΄ Τσαρτσαράκης), Ξανθόπουλος, Μίνδος, Θάνος, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Γ., Καπουσούζης,Κ., Ραμπούσης, Κουβάτσης, Δούμος.

Ανέστης Σαρακινίδης

Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου