Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σκέψεις για πρωτάθλημα 14 ομάδων


Το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το τρέχον πρωτάθλημα με 14 ομάδες, εφόσον δεν πάρουν οριστικά πιστοποιητικό συμμετοχής ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, εξετάζει σοβαρά η Super League.

Στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος σκέφτονται σοβαρά να μην αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα στην περίπτωση που η αρχική απόφαση της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στις δυο ομάδες παραμείνει ως έχει. Η Επιτροπή συνεδριάζει για τη συγκεκριμένη υπόθεση...

...το πρωί της Πέμπτης (15/9) και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πιθανότερο είναι να μη δεχτεί την επανεξέταση των φακέλων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
Τότε πλέον θα τεθεί οριστικά θέμα αντικατάστασης των δυο ομάδων στη Super League, με τη Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό να έχουν -βάσει του ΚΑΠ- το δικαίωμα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και την ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό να διεκδικούν δικαστικά (δια της προσφυγής τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ) την παραμονή τους.
Στη διοργανώτρια γνωρίζουν καλά ότι το μπάχαλο με τις εκκρεμοδικίες και τις προσφυγές δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί και προς αυτή την κατεύθυνση ένα πρωτάθλημα με τις 14 ομάδες που αυτή την ώρα συμμετέχουν φαντάζει ως "μια κάποια λύσις".
Αρκεί μια τροποποίηση στην προκήρυξη και η συγκατάβαση της πολιτείας, που απ' ό,τι φαίνεται είναι εξασφαλισμένη.

Πηγή  contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου