Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: «Εκλογές θα γίνουν το 2013»


Την πρόσθεσή του να εξαντλήσει την τετραετίας επανέλαβε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος στους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή. 

Η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στις 12 Σεπτεμβρίου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Χθες συναντήθηκε με βουλευτές...

...από τα Ιόνια Νησιά και την Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε στον πρωθυπουργό ότι «δεν διαπραγματεύεται και δεν εκβιάζει με την ψήφο του και θα στηρίξει τα μέτρα στην Βουλή», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να πείσει τόσο τους πολίτες όσο και τους δανειστές. 

"Ποδοσφαιρικά" διατύπωσε την κριτική του ο βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, λέγοντας στον πρωθυπουργό ότι «πρόεδρε είσαι επιθετικός παίκτης, παίζεις στα αντίπαλα καρέ ωστόσο η άμυνα-η κυβέρνηση δεν αποδίδει.»

Ο βουλευτής Αχαΐας Αθανάσιος Παπαδόπουλος είπε στον πρωθυπουργό ότι «χρειάζεται συναίνεση από τον λαό για να εφαρμοστούν τα μέτρα και πρέπει να του εξηγήσουμε γιατί κάνει θυσίες».

Η βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου παρατήρησε ότι «δεν αναδείξαμε την καταστροφή που έκανε η ΝΔ την τελευταία πενταετία και εμφανιζόμαστε εμείς τώρα οι "κακοί"».

Πηγή  enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου