Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Καραμπατζάκης Αντώνης «Διώχνουν όσους ΔΕΝ ψήφισαν την παράταξη που διοικεί τον Δήμο Πέλλας»


Παρέμβαση – καταγγελία του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημοτική Ενότητα» κ. Καραμπατζάκη Αντώνη για παραταξιακές απολύσεις και προσλήψεις.

Ακολουθεί η επιστολή του δημοτικού συμβούλου:...


Παρά την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ότι θα προσληφθούν όλες οι παλιές καθαρίστριες, δηλαδή όλες αυτές οι γυναίκες που εργάζονταν και τα προηγούμενα χρόνια, με τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών των σχολείων, η συγκεκριμένη καθαρίστρια ειδοποιήθηκε ότι δεν θα προσληφθεί, αλλά θα προσληφθεί άλλη συγγενής δημοτικού συμβούλου.
Ο λόγος ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψήφισε την παράταξη που διοικεί τον Δήμο Πέλλας.
Συγχαρητήρια κύριοι. «Καθαρίστε» το Δήμο Πέλλας από όλους αυτούς που τόλμησαν να μην είναι μαζί σας. Το «ξεκαθάρισμα» ας αρχίσει από τις καθαρίστριες.
Επιτέλους, θα επιστρέψουμε στα «μπλε» και «πράσινα» καφενεία της 10ετίας του 1980, θα επιστρέψουμε στο δόγμα «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας» της 10ετίας του 1950

Καραμπατζάκης Αντώνης
Δημοτικός Σύμβουλους

2 σχόλια:

  1. KOITA POIOS MILAEI !!!
    ASE MAS RE KARAMPATZAKI - OLO MEGALA LOGIA EISAI TA DIKA SOU TA KSEXASES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγανακτισμένος Δημότης Πέλλας16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:03 π.μ.

    Και εμείς δηλαδή που δεν πήγαμε να ψηφίσουμε καν γιατί δεν μας εξέφραζε κανένας να υποθέσω ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα για να βρούμε κάποια θέση; Κάτι ξέραμε τελικά και απέχαμε, όποιος και να έβγαινε τελικά ο δήμος μας την ίδια μοίρα θα είχε...μιζέρια και απαξίωση μιας και για το μόνο που ενδιαφέρονται κάποιοι είναι η εξουσία και ο μισθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή