Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Από την Αγκόλα η φετεινή Μις Υφήλιος


Η νέα Μις Υφήλιος από την Αγκόλα
Η 25χρονη Leila Lopes από την Αγκόλα, κέρδισε στο Σάο Πάολο τον τίτλο της Miss Universe καθώς αν και δεν ήταν στα φαβορί, άρχισε να κερδίζει τις εντυπώσεις των κριτών από τη στιγμή που βγήκε στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς.

Αυτό που έκανε την κριτική επιτροπή να της δώσει το στέμμα ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση τι θα άλλαζε στην εξωτερική της εμφάνιση, αν είχε τη δυνατότητα. Η 25χρονη καλλονή δήλωσε ότι...

...δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, ότι της αρέσει ο εαυτός της και διαθέτει εσωτερική ομορφιά που βγαίνει στο πρόσωπό της.

Η ελληνίδα Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρά το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα στα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων του Σάο Πάολο δεν κατάφερε τελικά να μπει στη 16άδα.
Η νικήτρια Leila Lopes επικράτησε από 88 υποψήφιες, ακόμα και από το απόλυτο φαβορί, τη Μις Ινδία που τελικά δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην τελική δεκάδα.

Η τελική 16άδα ήταν
1. Γαλλία
2. Κόσοβο
3. Κολομβία
4. Κίνα
5. Αγκόλα
6. Αυστραλία
7. Πουέρτο Ρίκο
8. Βραζιλία
9. Ολλανδία
10. Η.Π.Α.
11. Ουκρανία
12. Παναμά
13. Κόστα Ρίκα
14. Πορτογαλία
15. Φιλιππίνες
16. Βενεζουέλα


Πρώτη αναπληρωματική στέφθηκε η Μις Ουκρανία Olesia Stefanko, β' αναπληρωματική η καλλονή από τη Βραζιλία - η οποία ήταν και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, τέταρτη ήρθε η Μις Φιλιππίνες και πέμπτη η εκπρόσωπος της Κίνας.

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου