Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου του προέδρου εργαζομένων κ. Αβραμίδη για την επικινδυνότητα στον χώρο του ΧΥΤΑ


Ως Τεχνική υπηρεσία εντεταλμένη από τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας βρεθήκαμε στον χώρο του ΧΥΤΑ όπου επιθεωρήσαμε την κατάσταση της οδού πρόσβασης, την θεωρήσαμε και οι τρεις παριστάμενοι τεχνικοί υπάλληλοι(Παπαδόπουλος Λάζαρος, Θωμάς Αλμαλιώτης και εγώ) απαράδεκτη και περιείχε κίνδυνο για τους οδηγούς μας, μας πιστοποιήθηκε από τον σύνδεσμο ότι η οδός πρόσβασης την επόμενη μέρα θα είναι διορθωμένη, με χίλια ζόρια πείσαμε τους οδηγούς μας να κατέβουν, πατίναραν και πήγαιναν δεξιά – αριστερά. Την επόμενη ημέρα οι οδηγοί...

...αρνήθηκαν να θέσουν σε κίνδυνο τα μηχανήματα τους τα οποία έχουν ρημαχτεί από την κατάσταση της οδού, αλλά και της ζωής τους.

Αρνήθηκαν ως επαγγελματίες οδηγοί για άλλη μία φορά και μου ζητήθηκε με την ιδιότητα μου ως πρόεδρου να στηρίξω την απόφασης τους, η οποία δεν ήταν επιπόλαιη ήταν το αποτέλεσμα της άρνησης επί ένα χρόνο διόρθωσης αυτής της καταστάσεως, που έφτασε μέρα με την μέρα να είναι χειρότερη και με μια απλή βροχή να υπάρχει πρόβλημα, αυτό είναι πρόβλημα της λειτουργίας, είναι πρόβλημα του συνδέσμου, και επισκεφθήκαμε τον αντιδήμαρχο . κ.Συκοβάρη που αντικαθιστούσε τον δήμαρχο, σαν τους πολιτικούς μας προϊσταμένους οι οποίοι πρέπει να πιέσουν ως κύριοι μέτοχοι και χρηματοδότες του συνδέσμου για την αποκατάσταση της ασφαλούς μας πρόσβασης, δεν μπορεί να κινδυνεύουμε μέσα σε ένα ΧΥΤΑ που κόστισε 4 εκατομμύρια και η λειτουργία του περίπου 1,5 εκατομμύρια τον χρόνο, δεν μπορεί να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι και τα μηχανήματα του δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου