Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Παραίτηση Ζορμπά από την προεδρία της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Γιαννιτσών


Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της τοπικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Γιαννιτσών υπέβαλλε χθες ο κ. Χριστόδουλος Ζορμπάς. Με sms που απέστειλε στα μέλη της τοπικής και νομαρχιακής επιτροπής, έκανε γνωστή την αμετάκλητη απόφαση του να εγκαταλείψει τη θέση που κατείχε εδώ και 1,5 περίπου χρόνο. Την τελευταία περίοδο το κλίμα μεταξύ των μελών ήταν ιδιαίτερα βαρύ, καθώς...

...δεν συνεδρίαζε το όργανο ενώ η στάση που τηρούσε και η συμπεριφορά του μέχρι πρότινος προέδρου είχαν οδηγήσει πολλούς  να μιλούν για άμεση αντικατάστασή του.

  Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο κ. Ζορμπάς εκλέχτηκε πρόεδρος της τοπικής Γιαννιτσών τον Μάιο του 2010 ως μοναδικός υποψήφιος που εκείνη την εποχή για κάποια τοπικά στελέχη έμοιαζε με διορισμό.

 Η ουσία είναι πως η παραίτηση Ζορμά, έρχεται σε μια περίοδο που τα μέλη της ΝΔ ανέμεναν πολλά περισσότερα. Μια εποχή δηλαδή που απαιτούσαν κυρίως από τα στελέχη της τοπικής επιτροπής να βγουν μπροστά και όχι να φυγομαχήσουν.

15 σχόλια:

  1. Ως κομήτης ήρθε , ως κομήτης φεύγει απο την παράταξη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ήταν ο υπερπάντων αγώνας που μας έλεγε απο τα μικρόφωνα ο Ζορμπάς;;;Τόση ήταν η αντοχή του;;Τόση ήταν η προσφρά του;Απο το πουθενά μας ήρθε και στο πουθενά ξαναγυρίζει ο μεγάλος αγωνιστής.Αλλά τι να πεις ,δεν φταίει αυτός.Φταίνε τα τσακάλια που τον επέβαλλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ;ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ;ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΑΡΕΑ ΣΑς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Proedros kai klain main........ton fytepsan kai ton xefytepsan.siga ton agonisti.emfanistike molis vgike o antonis kai tora exafanistike.Dionisi tora me poion tha kikloforis sta giannitsa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Παραλιμνιότη,
    Ναι η φωτογραφία είναι από εκείνη την εκδήλωση. Και ακόμα θυμάμαι το δάχτυλο που κουνούσε όταν πήρε τον λόγο σε κάποιους. Μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει σε ποιους το κουνούσε. Τελικά αποδείχτηκε πως μάλλον στον εαυτό του το κουνούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη απώλεια για την πατρίδα και την παράταξη εν μέσω κρίσης....Οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες προτείνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην τρελένεστε ρε μάγκες.Ο Διονύσης ήδη βρήκε τον αντικαταστάτη του.Οι μαγκιές που ξέρατε να τις ξεχάσετε.Τωρα εμείς κάνουμε κουμάντο στο κόμμα.Πάρτε το χαμπάρι και βουλώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις ασχολείστε με τον κομματικό σας μικρόκοσμο και με τις μαριονέττες του.Ρε ουστ απο δω, κομπλεξικά ανθρωπάκια και σεις και τα κόμματά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. apo proedros xana koureas skulon.....re pos ta fernei i zoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TOΣΟ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ. ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τώρα δηλαδή τι θα γίνει. θα μας φωνάξουν να ψηφίσουμε πάλι για πρόεδρο; Θα έχει τουλάχιστον κανέναν ακόμα υποψήφιο η απλά θα πάμε να νομιμοποιήσουμε τον έναν και μοναδικό που θα ορίσουν οι γνωστοί ως υποψήφιο και αν τολμίσει να εκδηλώσει κανένας άλλος ενδιαφέρον θα τον τρελάνουν στα τηλέφωνα να μην τα βάζει με το κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΖΟΡΜΠΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΟΥΜΑΡΤΖΟΥΔΗΣ, ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ, ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΛΠ)
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ - ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΣΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΑΛΩΝΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ανώνυμο 8;37

    Σώπα ρε φίλε χώρεσε ένα τραπέζι τόσους γίγαντες της πολιτικής μαζί;;;Σωπα ρε συ.Φαντάζομαι κάθισαν να ξαποστάσουν μετά απο τόσους αγώνες που κάνουν και τόσο ξεσηκωμό που κάνουν;;Ετσι δεν είναι;;Ρε ξυπνήστε ρε!!Εδώ ο κόσμος καίγεται και σεις κάνατε την παράταξη καφενείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή