Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα Γιαννιτσά μέσα στις ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα


Δεκαεπτά ποδοσφαιρικές ομάδες, συνολικά, ανάμεσα σε αυτές και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, δεν πήραν σήμερα πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι οποίες πήραν διορία μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, η Λάρισα, ο Πανσερραϊκός, η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός, επειδή δεν έχει εκδοθεί έως σήμερα η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου...

...όσον αφορά στην αίτηση ανάκλησης που έχει υποβάλλει η ΕΕΑ κατά της προσωρινής διαταγής του Δικαστηρίου, σχετικά με τις υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Στη συνέχεια, η ΕΕΑ "άναψε κόκκινο" για το πιστοποιητικό συμμετοχής σε δεκατρείς ομάδες, επειδή έχουν διάφορες εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει ρυθμιστούν έως την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίασή της. Πρόκειται για τις εξής:Διαγόρα, Ηρακλή, Ρόδο, Γιαννιτσά, Εορδαϊκό, Ιωνικό, Τρίκαλα, Εθνικό Π, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αετό Σκύδρας, Ηλιούπολη, Βατανιακό και Ολυμπιακό Βόλου.

Όσον αφορά στο μπάσκετ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε σήμερα πιστοποιητικό συμμετοχής μόνο σε τέσσερις ομάδες της Α1.

Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, τον Ικαρο Καλλιθέας, τον Αρη και το Ρέθυμνο. Σχετικά με τον Ολυμπιακό, αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε μια μικρή εκκρεμότητα για την οποία δεν ευθύνεται, μάλιστα, η ΚΑΕ. Η ΕΕΑ θα εξετάσει τους φακέλλους των εννέα ΚΑΕ στην επόμενη συνεδρίασή της.

Στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ, η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά έχει μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές, τις οποίες πρέπει να έχει τακτοποιήσει μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, όπως τόνισε η ΕΕΑ.

*Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων, Δημήτρης Τραγκουμανίδης, ο οποίος διευκρίνισε, ότι δεν έχει γίνει καμία μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Πηγή  skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου