Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κανονικά θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αετός Σκύδρας


Συνεδρίασε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να αποφασίσει βάση των φακέλων που προσκόμισαν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ομάδες που δεν είχαν λάβει ακόμα πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μέσα σε αυτές τις ομάδες ήταν και η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Αετός Σκύδρας. Όπως είχαμε γράψει άλλωστε και σε ρεπορτάζ μας δύο μέρες πριν σχετικά με την Αναγέννηση, γνωστός επιχειρηματίας από την πόλη των Γιαννιτσών, είχε καταθέσει...

...το ποσό των 20000 ευρώ ως εγγυητική για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά και την χθεσινή συνεδρίαση, η χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θεωρείτε τυπική διαδικασία καθώς η επιτροπή ζήτησε από την ομάδα των Γιαννιτσών να προσκομίσει την κανονική ενημερότητα και όχι φωτοτυπία και για τον λόγο αυτό έχει πάρει νέα παράταση μέχρι τις 3/10

Συνοπτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

Πήραν πιστοποιητικό: Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Βατανιακός, Αετός Σκύδρας.

Δεν πήραν πιστοποιητικό: Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικός, Ηλιούπολη, Εορδαϊκός, Ρόδος, Τρίκαλα, Εθνικός, Παναιγιάλειος, Ηρακλής.

Αναβολή για τη Δευτέρα (3/10): ΑΕΛ (τυπικό), Διαγόρας. Προθεσμία σε Ηλυσιακό (για να γίνει ΤΑΠ ή ΠΑΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου