Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Προσημείωσε ακίνητα του Ψωμιάδη το Πρωτοδικείο Αθηνών


Προσημειώθηκαν ακίνητα της οικογένειας Ψωμιάδη. Το πόσό των 17 εκατ. ευρώ είναι η αξία τους και ανήκουν στην σύζυγο και την κόρη του πρόεδρου του ομίλου «Ασπίς Παύλου Ψωμιάδη σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας δικαιώνοντας συνολικά 161 επενδυτές της Aspis Capital οι οποίοι διεκδικούν τα χρήματά τους .

Πιο αναλυτικά με τις υπ αριθμόν 9608/2011 και 9610/2011 το πρωτοδικείο της Αθήνας διέταξε την έγγραφη προσημείωση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ σε ακίνητα των εταιρειών Πρόνοια Εμπορική ΑΕ και Κυβέλη ΑΕ που ανήκουν...


...στην Μαρία και Όλγα Ψωμιάδη , ενώ διέταξε και την προσημείωση ακινήτων από την προσωπική τους περιουσία.
Κατόπιν αυτών των αποφάσεων έχει προσημειωθεί το σύνολο των ακινήτων της οικογένειας Ψωμιάδη και των εταιρειών που τους ανήκουν, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί έτερη απόφαση του Πρωτοδικείου που διέταξε προσημειώσεις ακινήτων ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ.
Ενδεικτικά στο σκεπτικό της υπαριθμίον 9608/2011 απόφασης αναφέρεται οτι : « όπως δε πιθανολογήθηκε οι εκροές των χρημάτων από τον άνω λογαριασμό της εταιρείας στον προσωπικό λογαριασμό του Παύλου Ψωμιάδη, γίνονταν ήδη από της ιδρύσεως της Aspis Capital ΑΕ με αποτέλεσμα το ταμείο της εταιρείας αυτής να παραμένει μηδενικό, ενώ τα χρήματα που πληρώθηκαν για όσα τοκομερίδια εξοφλήθηκαν προέρχονται από το ταμείο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ.

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου