Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικό «αντίο» σε Βόλο, Καβάλα!


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε τα αιτήματα επανεξέτασης των φακέλων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, καθώς δεν αποδέχθηκε τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων! Συνεχίζουν στο Περιφερειακό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιτροπή δεν μπήκε καν στην ουσία των νέων στοιχείων που κατέθεσαν οι δύο ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Καβάλα έμεινε μόλις πέντε λεπτά στην αίθουσα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, λοιπόν, φέρνει...

...Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα εκτός επαγγελματικών κατηγοριών και οριστικά εκτός Σούπερ Λίγκας, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνίζονται πλέον στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Πλέον απομένει να μάθουμε αν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 14 ομάδες. Αυτό θα φανεί την Παρασκευή στο διοικητικό εφετείο, όπου θα εξεταστεί η αίτηση ανάκλησης του υπουργείου Πολιτισμού εκ μέρους της ΕΕΑ, κατά της προσωρινής διαταγής που έχουν πάρει Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα και σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί η επιτροπή να εκδώσει άδεια σε υποψήφιους αντικαταστάτες.

Εάν γίνει δεκτή, τότε θα λυθούν τα… χέρια της ΕΕΑ, η οποία την ερχόμενη Τρίτη θα έχει το δικαίωμα να εκδώσει άδειες σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, οι οποίες είναι να αντικαταστήσουν Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Εάν η αίτηση ανάκλησης δεν γίνει δεκτή, το μπέρδεμα παραμένει και αυξάνονται οι πιθανότητες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Πηγή  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου