Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ με τις γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον στο διαδίκτυο (φώτο)


Στο FBI κατέφυγε η Σκάρλετ  Γιόχανσον προκειμένου να καταγγείλει ότι κάποιος χάκερ κατάφερε να υποκλέψει προσωπικές της φωτογραφίες από το iphone της και να τις διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Η 26χρονη διάσημη ηθοποιός με τρόμο διαπίστωσε πως οι γυμνές φωτογραφίες η οποίες τραβούσε με το κινητό της σε προσωπικές στιγμές, διοχετεύτηκαν στο ιντερνέτ από κάποιον χάκερ ο οποίος προηγουμένως είχε καταφέρει με κάποιο τρόπο να τις αντιγράψει. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες δείχνουν τον πανέμορφη ηθοποιό...


...να βρίσκετε χωρίς ρούχα, η μία στο κρεβάτι και η άλλη να δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της από πίσω μέσα από τον καθρέφτη του μπάνιου. Οι φωτογραφίες έκανα τον γύρο του κόσμου μέσα σε ελάχιστον χρονικό διάστημα.
Το FBi έχει ξεκινήσει ήδη της έρευνες για τον εντοπισμό του επιτήδειου χάκερ καθώς τονίζουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.


Αν και τα στοιχεία που δίνουν μέχρι τώρα οι αμερικανικές υπηρεσίες είναι λειψά, ωστόσο είναι πολύ πιθανό πίσω από την υπόθεση να εμπλέκετε ολόκληρη σπείρα χάκερ, γνωστή με την ονομασία «Anonymus» που στην κατοχή τους έχουν φωτογραφικό υλικό σε περισσότερες από 50 διάσημες τραγουδίστριες, αθλήτριες και ηθοποιούς όπως οι Τζέσικα Άλμπα, Βανέσα Χάτσενς και άλλες. Πάντως μέχρι στιγμής οι ομάδα που κατάφεραν να αποκτήσουν αυτό το υλικό, ουδέποτε προσπάθησαν να εκβιάσουν τα θύματά τους για αντάλλαγμα κάποιου χρηματικού ποσού, αλλά το έκαναν προκειμένου να αποκτήσουν φήμη για την ικανότητά τους.
Παρόλα αυτά το FBi έχει ξεκινήσει ήδη της έρευνες για τον εντοπισμό του επιτήδειου χάκερ καθώς τονίζουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου