Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Η καλύτερη πρόταση για τον Παναθηναϊκό"


Ο Βλάσης Τσάκας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sport24.gr πως ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα τοποθετηθεί με γραπτή δήλωση του για την πρόταση που έκανε για την αγορά των μετοχών του Παναθηναϊκού. "Αισιοδοξούμε" τονίζει!
Η πρόταση "βόμβα" που έφερε ο Βλάσης Τσάκας εκπροσωπώντας στα ελληνικά ΜΜΕ τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ σε ότι αφορά την αγορά των μετοχών του Παναθηναϊκού, όχι μόνο ισχύει αλλά θα επισημοποιηθεί τις προσεχείς ώρες.

Ο κ. Τσάκας μίλησε στο Sport24.gr προαναγγέλοντας ουσιαστικά γραπτή δήλωση του Σαουδάραβα πρίγκιπα...
 

"Μαζί με το αναλυτικό αναλυτικό βιογραφικό του πρίγκιπα με λεπτομέρειες για το προφίλ του θα δοθεί στη δημοσιότητα και μία γραπτή δήλωση του που θα επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό" τόνισε ο Έλληνας εκπρόσωπος του Άραβα μεγιστάνα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης.

"Από την στιγμή που δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί να μην υπάρχει αισιοδοξία; Στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη προοπτική για τον Παναθηναϊκό".

Ο Βλάσης Τσάκας εξήγησε πως έπεισε τον πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ να ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό. "Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια και η πρόταση είναι καλή. Διαθέτει ο πρίγκιπας το οικονομικό μέγεθος για να ανταποκριθεί".

Πηγή  sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου