Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τένις: Συνεχίζεται η δράση στην Αριδαία


Με ανάλογη επιτυχία συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι 10οι βαλκανικοί αγώνες τένις στην Αριδαία.  Ο κόσμος τίμησε για ακόμη μια φορά το γεγονός με την παρουσία του και βοήθησε να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Το πρόγραμμα στα αγόρια  περιλάμβανε τις αναμετρήσεις της Τουρκίας με την Βουλγαρία και της Ελλάδας με τη Π.Γ.Δ.Μ.  Η Τουρκία επαλήθευσε για δεύτερη μέρα τον τίτλο του φαβορί  επικρατώντας με σχετική άνεση επί της Βουλγαρίας με 3-0 νίκες...


...Αντιθέτως, πιο δύσκολα απ’ ότι φανερώνει το 3-0 στις νίκες, επικράτησε η Ελλάδα επί της Π.Γ.Δ.Μ. αφού  και οι δυο αγώνες των μονών χρειάστηκαν τρίτο σετ για  να καθοριστεί ο νικητής και χαρακτηρίστηκαν από περίσσιο πάθος και ένταση μέχρι τον τελευταίο πόντο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αναμετρήσεις των κοριτσιών. 

Η Τουρκία επικράτησε της Ελλάδας με 2-1 νίκες σε μια σειρά αγώνων με πολύ ποιοτικό τένις ενώ η αναμέτρηση της Π.Γ.Δ.Μ. με τη Βουλγαρία εξελίχθηκε σε ένα σπουδαίο ντέρμπυ με το διπλό στο τέλος της ημέρας, να γέρνει τη πλάστιγγα  προς το μέρος της Βουλγαρίας. 

Όλα αυτά μας προδιαθέτουν για ένα πολύ συναρπαστικό κλείσιμο των αγώνων την τρίτη και τελευταία μέρα που θα καθορίσει οριστικά και τη νικήτρια χώρα. 

Η Τουρκία προηγείται και στις δύο κατηγορίες αλλά  κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.  Δεν μένουν παρά λίγες ώρες για να μάθουμε ποιος τελικά θα βρεθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου στις 18:30 το απόγευμα, ώρα που είναι προγραμματισμένη η τελετή απονομής των αγώνων.

Πηγή  tennis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου