Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αρης: Παρουσιαστήκαν οι Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ούμπιντες και Ακόστα


Τα τέσσερα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε ο Αρης. Τους Ελντίν Γιακούποβιτ, Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέ Ουμπίντες και Νοέ Ακόστα.
Και οι τέσσερις τους έρχονται από τον Ολυμπιακό Βόλου, από τον οποίον έμειναν ελεύθεροι μετά τον υποβιβασμό του. Στους «κίτρινους» θα συναντήσουν τον πρώην προπονητή τους στους «ερυθρολεύκους» Σάκη Τσιώλη.
«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και μεγάλη προσπάθεια και οικονομική θυσία, καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό τους...

...τέσσερις αστέρες για μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ντίμης Παπαϊωάννου.
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών πρώτος μίλησε ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος τόνισε: «Μετά από δύο δύσκολους μήνες λόγω της κατάστασης στο Βόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ’ρη που με έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την εμπιστοσύνη που μου έδειξε θα την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο».
«Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στον ’ρη, Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, κοιτάμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα με τα νέα μας ομάδα», σχολίασε ο Νοέ Ακόστα.
«Ξέρω τον κ. Τσιώλη και φυσικά γνωρίζω ότι ο ’ρης είναι από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας», υπογράμμισε ο Σανκαρέ, ενώ τέλος ο Γιακούποβιτς δήλωσε: «Ήρθα στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο και πολύ γρήγορα πήρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα που διαθέτει φανταστικό κόσμο με μία που ισχυρή έδρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου