Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μιχελάκης: "Μπουλούκι ατάκτων" η κυβέρνηση


Για "μπουλούκι ατάκτων", κάνει λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, τις "αλληλοδιαψεύσεις των υπουργών της κυβέρνησης".

Ο κ. Μιχελάκης τονίζει πως οι αρμόδιοι υπουργοί αυτοδιαψεύδονται και αλληλοδιαψεύδονται, για τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα, προκαλώντας βάναυσα -χωρίς ίχνος σεβασμού- τον κόσμο, που υφίσταται άδικες θυσίες, εξαιτίας της πολιτικής τους και φέρνει ως παράδειγμα...

...τις δηλώσεις του κ. Οικονόμου που, όπως εκτιμά, αμφισβητεί τον κ. Μόσιαλο, του κ. Πάγκαλου που διαψεύδει τον κ. Μόσιαλο που μιλά για 30 χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και αποκαλύπτει πως “το πιθανότερο 70 χιλιάδες”, αλλά και του κ. Βενιζέλου που δηλώνει πλέον πως το μέτρο για τα ακίνητα θα είναι μόνιμο και όχι προσωρινό.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ μάλιστα κατηγορεί τον κ. Βενιζέλο ότι προσπαθεί να εκφοβήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την ελληνική κοινωνία, χρησιμοποιώντας ακραία επιχειρήματα, και αναγκάζοντας, ακόμα και την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ "να τον επαναφέρει στην τάξη, λέγοντάς του ότι είναι απεχθές να συγκρίνει την Ελλάδα με την Αργεντινή".

"Είχαμε πει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σκορποχώρι. Τελικά, αποδεικνύεται μπουλούκι ατάκτων", αναφέρει ο κ. Μιχελάκης.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου