Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αρης: Χάνει τη σεζόν ο Σηφάκης. Στο θέση του ο Γιακούποβιτς του Βόλου;


Σοκ έχει προκαλέσει στον Αρη, ότι ο Μιχάλης Σηφάκης θα πρέπει να μείνει από πέντε μέχρι οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Η κατάσταση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα ήταν γνωστή εδώ και καιρό, όμως φαίνεται πως τώρα έφτασε στο απροχώρητο. Γι αυτό βρίσκεται ήδη σε κλινική στο Βέλγιο για να υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο και στον χόνδρο, επέμβαση που θα τον αφήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για το προαναφερθέν διάστημα...


Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «κίτρινοι» θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα και η μοναδική προσιτή περίπτωση είναι εκείνη του Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος θα πάρει ειδική άδεια για μεταγραφή, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές τους Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Το πλεονέκτημα του Αρη είναι πως ο Ελβετός πορτιέρο γνωρίζει πολύ καλά τον Σάκη Τσιώλη από τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους», όμως μεγάλο αρνητικό είναι το γεγονός, πως για την απόκτηση του Γιακούποβιτς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον μια σειρά από ομάδες, ακόμα και από την Premier League.

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου