Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης ο ΛΑΟΣ


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση και τις επιλογές της, στην ομιλία του, το πρωί του Σαββάτου, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε σήμερα στους συνεργάτες του ότι "αυτό που χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα είναι μια εθνική Ελλάδος, μια συστράτευση όλων των πολιτικών κομμάτων, ή τουλάχιστον εκείνων των αστικών κομμάτων, που μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους"...


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καρατζαφέρης θα αναφερθεί στην κατάσταση και θα τονίσει ότι έχει κάνει όλες τις προσπάθειες, που μπορούσε, προκειμένου να πείσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας, "για να κάνουμε μια εθνική Ελλάδος, για να πάμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κατάσταση".

Επίσης, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επικρίνει τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι δεν τολμά να πάει σε εκλογές, ενώ θα κατηγορήσει και τον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει επί της ουσίας εκλογές, γιατί -σύμφωνα με τον ΛΑΟΣ- περιμένει να καταπέσει τελείως το ΠΑΣΟΚ, και τα κορυφαία του στελέχη να εξαντλήσουν το πολιτικό τους κεφάλαιο.

Ακόμη, ο κ. Καρατζαφέρης θα θέσει το ερώτημα σε ποια χώρα θα αναλάβει ο κ. Σαμαράς πρωθυπουργός, ενώ θα υποστηρίξει ότι υπό τις παρούσες συνθήκες βαδίζουμε ταχύτατα προς τη χρεοκοπία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου