Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλική ήττα για την Αναγέννηση απο την Βέροια.


Καλή η Αναγέννηση για τα πρώτα 45´ λεπτά , που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στο 2ο ημίχρονο σαφώς καλύτερη η Βέροια πήρε τα ηνία του αγώνα και τη νίκη με 0-3.
Στο πρώτο μέρος, η Αναγέννηση στάθηκε αρκετά καλά, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με 0-1, στο 16΄ με σουτ του Ιοάν Λανγκλέ, έπειτα από συνδυασμό με τον Γιώργο Λαναρή. Λίγο πριν, στο 15΄, ο Αλμπάνης είχε σουτάρει άουτ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 22΄ ο Παντελίδης σούταρε άουτ...


Στο 39΄ ο νεαρός μεσοεπιθετικός σούταρε στον Καντιμοίρη και στο 41΄ ο Βοσνιάδης νίκησε σε τετ α τετ τον Σκαθαρούδη.
 

Στο δεύτερο «μισό», η «Βασίλισσα» με πιο πολλούς βασικούς ανέβασε ταχύτητα και στο 50΄ έκανε το 0-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόζινταρ Τάντιτς, το οποίο κέρδισε ο Κάλβιν Κάντι. Στο 55΄ μετά το φάουλ του Μπέκα, η προβολή του Τέλλου σταμάτησε στο δοκάρι και στο 62΄ μετά από λάθος της άμυνας, ο Καλτσάς «σέρβιρε» στο Μάικλ Ολαϊτάν και ο Νιγηριανός επιθετικός ανενόχλητος πέτυχε το 0-3 με πλασέ.
Η Αναγέννηση πλησίασε στο γκολ στο 83´ με τον Νταντίδη και στο 89´ με τον Χαλιλαϊ που από κοντά και οι 2 στις 2 φάσεις αστόχησαν να σκοράρουν.
 

διαιτητής Κατεριάδης (Μιχάλογλου, Διαμαντίδης.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Βοσνιάδης, Μυλωνάς, Αλμπάνης, Τέλλος, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Σερέτης, Τοσουνίδης. Έπαιξαν ακόμα οι Μπαξεβάνος, Κωστίκας, Γ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Χαλιλάι, Καρυοφύλλης, Καρπούζης, Βλαϊκούδης, Καμπούρης.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γελαδάρης, Τζημογιάννης, Καπίας, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Παυλίδης, Λανγκλέ, Σκαθαρούδης, Λαναρής, Μπαργκάν. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αζόφ, Βέργος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Τάντιτς, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Σιλιγαρδάκης, Σιμιχανίδης και Γεωργιάδης.


Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου