Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Την Τρίτη απολογείται ο Ψωμιάδης


Ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη έδωσε με τον ανακριτή ο Μάκης Ψωμιάδης, ο όποιος ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Το πρωί εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά στα δικαστήρια, δεν είχε όμως την ίδια διάθεση για δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όπως τις προηγούμενες.

Σε βάρος του πρώην ισχυρού άνδρα απαγγέλθηκε μία ακόμη κατηγορία, αυτή του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για την οποία όπως λένε οι συνήγοροί του...

...δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Ο ανακριτής ωστόσο δεν θα μπορούσε να παραλείψει αυτήν την πράξη, αφού το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη τον αναζητούσε και γι' αυτό το αδίκημα.

Οι δικαστικές αρχές πάντως έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την αποκάλυψη στοιχείων που σχετίζονται με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, υπάρχουν όμως έντονες δυσκολίες, καθώς εκτιμάται ότι η όποια διακίνηση μαύρου χρήματος από τους στημένους αγώνες γινόταν με μαύρες σακούλες και όχι με κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Την ίδια ώρα, η 37χρονη που κατηγορείται ότι νοίκιασε το σπίτι στην Ανάβυσσο όπου κρυβόταν Μάκης Ψωμιάδης, αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τον κατηγορούμενο ή τη μίσθωση.

Πηγή  megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου