Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Χτύπησε στη Βέροια η συμμορία με τα χρηματοκιβώτια


Στόχος  της σπείρας με «ειδικότητα»  στις κλοπές χρηματοκιβωτίων,  που εδώ και μήνες χτυπά  δημόσιες υπηρεσίες στην βόρεια Ελλάδα, φαίνεται που έγινε το νοσοκομείο της Βέροιας. Όμως, αυτή τη φορά οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι  πέντε άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο ισόγειο του νοσοκομείου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατευθύνθηκαν στα γραφεία της διοίκησης, όπου προφανώς γνώριζαν ότι βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Αντί να το παραβιάσουν επί τόπου, προτίμησαν να το…

...πάρουν μαζί τους και το έσυραν περίπου δέκα μέτρα. Όμως, ο θόρυβος που έκαναν κινητοποίησε την ασφάλεια του νοσοκομείου.

Μόλις  οι δράστες κατάλαβαν πως τους είχαν αντιληφθεί, τράπηκαν σε φυγή και πήγαν στο παρκινγκ όπου σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους οι γιατροί. Εκεί είχαν αφήσει ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού στο οποίο επιβιβάστηκαν και προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου τους καταδίωξαν, αλλά οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και αναζητούνται.

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου