Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα, βαρύτερη κατηγορία για Ψωμιάδη


Ακόμη βαρύτερο έγινε το κατηγορητήριο κατά του Μάκη Ψωμιάδη, καθώς ο 9ος Τακτικός Ανακριτής εισήγαγε και την κατηγορία της "νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα", με αποτέλεσμα η πλευρά του Ψωμιάδη να ζητήσει και να πάρει νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ψωμιάδης εμφανίστηκε ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή το πρωί του Σαββάτου (17/9), με το κατηγορητήριο που τον βάραινε αρχικώς...

...να είναι για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων".

Ο Τακτικός Ανακριτής, όμως, προσέθεσε και αυτή της "νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα" και έτσι η πλευρά του Ψωμιάδη ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.
"Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για το ξέπλυμα. Μας είπαν για κάποια ποσά που είναι τελείως αδιευκρίνιστα. Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί δεν προκύπτει τίποτα όσον αφορά την κατηγορία αυτή. Ζητήσαμε και πήραμε προθεσμία για την Τρίτη", τόνισε ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης κατά την αποχώρησή του από το Δικαστικό Μέγαρο.
Η προθεσμία που δόθηκε είναι μέχρι την Τρίτη στις 11:15GR, όταν ο Μάκης Ψωμιάδη θα δώσει και πάλι το παρών στον Ανακριτή για να απολογηθεί, πλέον και για την νέα κατηγορία, η οποία προστέθηκε στο υπάρχον κατηγορητήριο. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Πηγή  sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου