Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα τελικά ο Ηρακλής


Τις χειρότερες μέρες της μεγάλης του ιστορίας ζει ο Ηρακλής…
O οποίος όλα δείχνουν πως οδεύει προς το περιφερειακό πρωτάθλημα....
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε στους κυανόλευκους παράταση για να καταθέσουν φάκελο και ως εκ τούτου δεν παίρνουν πιστοποιητικό για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δεύτερο τεράστιο πλήγμα τη Δευτέρα (26/9) για τον Ηρακλή. Αρχικά το Πολιτικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που ζητούσε να απαγορευτεί η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα ή ακόμη...

...διακοπή του τελευταίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας η ΕΕΑ του έβαλε... ταφόπλακα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ηρακλής δεν κατέθεσε σήμερα (26/9) φάκελο, όπως όφειλε, καθώς όπως υποστήριξε το νομικό του επιτελείο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό από την στιγμή που η ομάδα περίμενε αποφάσεις από πολιτικά δικαστήρια.

Αν' αυτού ο Ηρακλής ζήτησε παράταση για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα. Η ΕΕΑ όμως δεν του έδωσε παράταση και φυσικά δεν του έδωσε πιστοποιητικό. Γεγονός που αυτόματα τον στέλνει το ιστορικό σωματείο του Ηρακλή στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο δρόμος για να θεωρηθούν ομάδες της Σούπερ Λίγκας (εφόσον Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν δικαιωθούν την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο) άνοιξε και επίσημα για τους Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό, καθώς πιστοποιητικό παίρνουν κανονικά τόσο ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, όσο και οι Λάρισα και Πανσερραϊκός. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως μέλη της ΕΕΑ εξέφρασαν την επιφυλακτικότητά τους για τα πιστοποιητικά που πήραν η ομάδα της Λιβαδειάς και αυτή της Δράμας, λόγω του ότι τους έχει ασκηθεί δίωξη από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς.


.
Όπως ήταν γνωστό απ’ την περασμένη Τρίτη, μόνο το τυπικό απέμενε για να αδειοδοτηθούν οι δύο ομάδες (αλλά και οι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και μόνο η προσωρινή διαταγή που είχαν εξασφαλίσει τότε Καβάλα και Βόλος δέσμευε την Επιτροπή από το να τους παρέχει άδεια.

Παρόλο, όμως, που αυτό έγινε και για τις τέσσερις ομάδες τη Δευτέρα, αξίζει να σημειωθεί πως στις περιπτώσεις της Δόξας και του Λεβαδειακού έγινε κατά πλειοψηφία (και όχι ομόφωνα όπως για ΑΕΛ και Σέρρες), αφού κάποια μέλη της Επιτροπής ψήφισαν εναντίον λόγω της εμπλοκής των δύο ομάδων στην υπόθεση με τα στημένα.

Πηγή  bloglines.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου