Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

«Ροζ» σκάνδαλο στη Μύκονο από παίκτες reality!!!


H κριτής του reality Tulisa Contostavlos
Ένα τρελό πάρτι οργίων, η Μύκονος, και μια Ελληνίδα κριτής που πήρε τον... νόμο στα χέρια της. Το πρώτο ροζ σκάνδαλο στο βρετανικό «X-Factor» είναι γεγονός και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους αφού, όπως φαίνεται, οι παίκτες του ριάλιτι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ερωτισμό που εκπέμπει η Μύκονος. Αποτέλεσμα; Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι παίκτες ενός από τα πιο φημισμένα ριάλιτι του κόσμου αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου αφού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον βασικό κανόνα που τους είχε τεθεί προτού πατήσουν το πόδι τους στο Νησί των Ανέμων. Ποιος ήταν αυτός; Αποχή από το σεξ!..


Η Μύκονος είναι ο τόπος του... εγκλήματος του πρώτου σεξουαλικού οργίου στην ιστορία ενός από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι του κόσμου, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σάλος από τις επιδόσεις των παικτών του, όχι φυσικά στο τραγούδι, αλλά στο... κρεβάτι. Το φημισμένο «X-Factor» της Βρετανίας, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», ήρθε στη Μύκονο προκειμένου να γίνει οντισιόν, αλλά και να περιηγηθούν οι παίκτες στα σοκάκια του Νησιού των Ανέμων διαφημίζοντας παράλληλα τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές του. Μέχρι εδώ καλά, όμως κανείς από την παραγωγή, ακόμη και η συνοδός των παικτών, η ελληνικής καταγωγής κριτής Τουλίσα Κοντοστάβλος δεν μπορούσε να σκεφτεί τι θα ακολουθούσε, μια και η εντολή που είχε δοθεί ήταν ξεκάθαρη. Ουσιαστικά ο μοναδικός όρος γι' αυτή την εκδρομή ήταν αποχή από το σεξ. Ομως έξι παίκτες αθέτησαν τον όρο αυτό και ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου αφού αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο ήταν οι πρωταγωνιστές σε ροζ σκάνδαλο, αλλά και σε ένα ξέφρενο πάρτι οργίων με περισσότερα από δύο άτομα.

Η Κοντοστάβλος συνόδευσε οκτώ ομάδες των υποψηφίων του βρετανικού «X-Factor» στη Μύκονο και κατέλυσαν σε ενοικιαζόμενες βίλες στον Αγιο Ιωάννη για το τριήμερο από τις 14 έως [Η ελληνικής καταγωγής κριτής του βρετανικού «X-Factor» Τουλίσα Κοντοστάβλος.] τις 17 Σεπτεμβρίου. Η Τουλίσα τους είχε πει επανειλημμένως ότι ήθελε να είναι κόσμιοι και γενικά να έχουν συμπεριφορά που να κινείται στα πλαίσια του επαγγελματισμού. Ωστόσο, δύο μέρες μετά την άφιξή τους στη Μύκονο, η κριτής έμαθε τα μαντάτα και της ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

Έξι από τους τραγουδιστές είχαν αρχίσει να πειραματίζονται σε σχήματα, όχι ακριβώς... μουσικά! Όπως διαπιστώθηκε από τους παραγωγούς, δύο κορίτσια από το girl band είχαν συνάψει σχέσεις με δύο αγόρια από το boy band και είχαν περάσει έντονες στιγμές πάθους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δύο ακόμη από το μικτό συγκρότημα συμμετείχαν στις σεξουαλικές περιπτύξεις των δύο πρώτων! Η είδηση δεν άργησε να βγει στα βρετανικά ταμπλόιντ αφού το σκάνδαλο είναι μεγάλο για ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι του κόσμου. Η εφημερίδα «Sun» ήταν η πρώτη που «σήκωσε» το θέμα, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες, με αποτέλεσμα η Κοντοστάβλος, φανερά εκνευρισμένη, να δηλώνει για τους «άτακτους» μαθητές ότι «αν ήρθαν εδώ για να χαζολογάνε και να κάνουν σεξ ενώ θα έπρεπε να κάνουν πρόβες, τότε δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους!»
Φέρεται, δε, να εξήγησε στους παραγωγούς ότι η βίλα στην οποία επέλεξε να μένει η ίδια ήταν επίτηδες πιο ψηλά από τη δική τους, για να την παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Μπορούσα να δω ποιος ήταν ξύπνιος και ποιος όχι και επίσης μπορούσα να ακούω ποιος έκανε πρόβες και ποιος όχι» ξεκαθάρισε η νεαρή, πλην αυστηρή τραγουδίστρια. Σε κάθε περίπτωση, η Μύκονος σηματοδότησε το πρώτο γερό σκάνδαλο στην ιστορία του βρετανικού «X-Factor» που προβάλλεται από το δίκτυο ITV καθώς σε καμία άλλη σεζόν του διαγωνισμού δεν έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο οι υποψήφιοι να κάνουν σεξ μεταξύ τους, ειδικά στη φάση που φιλοξενούνται από έναν κριτή.

«Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να αξιοποιούν τον χρόνο και την ευκαιρία που τους δίνεται και πιστεύουν ότι πρόκειται για αστείο, αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουν να κάνουν καριέρα όσο θέλουν άλλοι άνθρωποι» δήλωσε η Τουλίσα στην εφημερίδα «Daily Star». H ελληνικής καταγωγής σταρ του συγκροτήματος N-Dubz είναι πεισμωμένη, γιατί θέλει ένα από τα συγκροτήματα που έχει αναλάβει φέτος να νικήσει οπωσδήποτε, οπότε από την αρχή κάνει ασκήσεις πειθαρχίας στους υποψηφίους. Αν και η ίδια έχει τη φήμη του «άτακτου κοριτσιού», ξεκαθαρίζει ότι ποτέ στην καριέρα της δεν βγήκε για διασκέδαση πριν από εμφάνισή της, επειδή ήθελε να είναι ξεκούραστη, και καλεί τους υποψηφίους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.


Η τραγουδίστρια Jessie J.
Στις οντισιόν, δε, που έκανε στη Μύκονο και οι οποίες έγιναν αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών για να μην μπορέσει να τραβήξει βίντεο κάποιος που δεν ανήκει στην παραγωγή, η Κοντοστάβλος είχε ως σύμβουλο την 23χρονη τραγουδίστρια Jessie J.

«Μέσα στη βίλα μπορεί να έκαναν οτιδήποτε»

Για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για «ξεσάλωμα» των διαγωνιζόμενων του βρετανικού «X-Factor» σε βίλα στη Μύκονο μίλησε στην «Espresso» ο δήμαρχος του κυκλαδίτικου νησιού Αθανάσιος Κουσαθανάς (φωτ.):

«Συναντήθηκα με τα παιδιά που πρόκειται να λάβουν μέρος στο τηλεοπτικό μουσικό σόου, αλλά και με τους συνοδούς τους. Ήταν τριάντα άτομα, κοπέλες και νεαροί, οι οποίοι ήταν μονίμως με ένα χαμόγελο στα χείλη, έδειχναν χαρούμενοι και πολύ ενθουσιασμένοι με το ταξίδι που έκαναν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Τους συνάντησα τη δεύτερη μέρα από την άφιξή τους στο νησί και τους καλωσόρισα, ενώ μιλήσαμε σε πολύ ευχάριστο κλίμα». Ο κ. Κουσαθανάς επιβεβαίωσε ότι μαζί τους ήταν και κριτές του σόου, μεταξύ των οποίων η ελληνικής καταγωγής Τουλίσα Κοντοστάβλος, ενώ τόνισε ότι οι διαγωνιζόμενοι έμειναν σε μια βίλα στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη: «Μέσα στη βίλα μπορεί να έκαναν οτιδήποτε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω κάτι».

Πηγή  madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου