Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μικρότερο κράτος με λιγότερους φόρους υπόσχεται ο Αντώνης Σαμαράς


Το σχέδιο της ΝΔ για μικρότερο κράτος με λιγότερους φόρους παρουσιάζει με άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι «υπερασπίζεται τον κρατισμό και τις ιδεοληψίες της».

Η γαλάζια πρόταση για την εργασιακή εφεδρεία περιλαμβάνει τη μείωση του προσωπικού του Δημοσίου κατά 90.000 την πρώτη χρονιά (60.000 μόνο από την εφεδρεία και οι υπόλοιποι από συνταξιοδότηση) και κατά 230.000 σε πέντε χρόνια (100.000 από την εφεδρεία)...


Σύμφωνα με το σχέδιο της ΝΔ το έλλειμμα μειώνεται κατά 850 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη χρονιά και κατά 4 δισεκατομμύρια την πέμπτη.

Επίσης, σύμφωνα με την πρόταση Σαμαρά, ο έφεδρος θα παίρνει τον βασικό του μισθό και δεν θα υπάρξει απόλυση.

«Είμαστε κόμμα του κοινωνικού φιλελευθερισμού, κόμμα της ανάπτυξης και την κοινωνικής συνοχής. Ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον κρατισμό και τις ιδεοληψίες της. Όχι δεν είμαστε ίδιοι. Καθόλου ίδιοι» τονίζει ο κ.Σαμαράς.

Κατηγορεί, μάλιστα, τον Γ.Παπανδρέου ότι «το 2009 υποσχόταν στον ελληνικό λαό ψεύτικους παραδείσους με το αξέχαστο εκείνο "λεφτά υπάρχουν". Και σήμερα τους φέρνει την Κόλαση για να τους "σώσει"».

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου