Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Αναγέννηση και 5η θέση

Φώτο από Ματιές Πέλλας
Την πρώτη εντός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Αναγέννησης επικρατώντας στο εξ αναβολής από την δεύτερη αγωνιστική του Αγροτικού Αστέρα με 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήρθε στο 83’ από τον πάγκο με τον Καρυοφύλλη (μπήκε αλλαγή στο 65’) να αξιοποιεί την πάσα του Μπέκα και με όμορφο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων. Αν και χρυσός σκόρερ της ομάδας του, ο παίχτης της Αναγέννησης αναγκάστηκε αμέσως μετά το τέρμα που πέτυχε να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τον πάγκο...

...καθώς αντίκρισε από τον διαιτητή του αγώνα κ. Κάμπαξη μαζεμένες 2 κίτρινες κάρτες, την πρώτη για ανάρμοστο πανηγυρισμό (έβγαλε την φανέλα του) και την δεύτερη για διαμαρτυρία.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Αναγέννηση έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της καθαρίζοντας ταυτόχρονα και τον αγώνα όταν ο Μπέκας δεν αξιοποίησε την πολύ έξυπνη πάσα του Μπαξεβάνου που τον έβγαλε μόνο του με τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταφέρει να μπλοκάρει την μπάλα.
Με την μπάλα ο σκόρερ της Αναγέννησης (Φώτο από Ματιές)
Αν και οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία ευκαιρία λιγότερο κλασική να φτάσει και πάλι στο γκολ, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που με σουτ του Αντσέμαν λίγο έλειψε να παγώσει το γήπεδο με τον Βοσνιάδη όμως να αποδεικνύετε σωτήρας στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο με πολύ όμορφη ενέργεια του Μπέκα ο οποίος αφού πέρασε με εξαιρετική ενέργεια 2 παίχτες των φιλοξενουμένων, πάσαρε στον Γιόνδη και με κεφαλιά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.
Κορυφαίος της χθεσινής αναμέτρησης ο Μπέκας ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για αυτή την πρώτη εντός έδρας νίκη της Αναγέννησης και λίγο έλειψε όπως είπαμε να χρηστεί και σκόρερ.
Μετά από αυτήν την νίκη της η Αναγέννηση σκαρφαλώνει στην 5η θέση με 17 βαθμούς μαζί με την Αναγέννηση Επανομής, ομάδα που αντιμετωπίζει την Κυριακή στα Γιαννιτσά σε ένα γήπεδο που αναμένεται λόγο του βαθμολογικού του ενδιαφέρον να προσελκύσει μεγάλο αριθμό φίλων και των δύο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάμπαξης από τον σύνδεσμο της Εύβοιας.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (65' Καρυοφύλλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνου (88' Τσίλης), Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκα (87' Αποστολίδης).
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Ασπρίδης, Πετρίσεβιτς, Σαμουηλίδης, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Γ. Παπαδόπουλος (37' λ.τρ. Μαργαρίτης), Σαχινίδης, Παμπόε, Μερεσιώτης, Προβατίδης (85' Βλαχόπουλος).

 Βαθμολογία μετά από 10 αγώνες
 

  1. Πλατανιάς Χανίων    21
  2. Βέροια                      21
  3. Πανθρακικός           20
  4. Λάρισα                    19
  5. Αναγ. Επανομής      17
  6. Αναγ. Γιαννιτσών    17
  7. Πανσερραϊκός        16
  8. Πιερικός                  16
  9. Καλλιθέα                15
  10. Εθνικός Αστέρας    12
  11. Ηρακλής Ψαχνών     9
  12. Παναχαϊκή                8
  13. Βύζας Μεγάρων      8
  14. Φωκικός                  7
  15. Διαγόρας                  4
  16. Θρασύβουλος          2


2 σχόλια: