Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αστυνομικό παρέσυρε με το αυτοκίνητο του ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης

Αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του
και τραυμάτισε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης σε έλεγχο που του έγινε για τροχαία παράβαση, χθες στις 11.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη ως εξής:..
Τα μέλη ομάδας της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στον οδηγό μιας μαύρης «Μερσεντές» να σταματήσει, επειδή νωρίτερα είχε παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη. Ο οδηγός όμως, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν ο κ. Κουλούρης και συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο, δεν σταμάτησε αμέσως και έδειχνε εκνευρισμένος. Όταν τελικά υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο έλεγχος, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε απότομα και παρέσυρε έναν εξ αυτών, 25χρονο, που είχε μπει μπροστά στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στα πόδια.
Όταν άνοιξε αρχικά το τζάμι του προσπάθησε να πείσει πως πέρασε το κόκκινο γιατί ήταν ανάγκη. Οι εξηγήσεις του όμως κρίθηκαν ανεπαρκείς. Τότε άρχισε να φωνάζει και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
-Μην είστε φασίστες. Είδατε πολιτικό και τα κάνετε αυτά
- Την δουλειά μας κάνουμε κύριε και τίποτα παραπάνω
-Δώστε μου τα στοιχεία σας είπε απειλητικά (κοιτούσε τους ώμους με τους αριθμούς των αστυνομικών αλλά εκείνοι φορούσαν τα προστατευτικά τζάκετ)
-Κύριε μη φωνάζετε
- Θα σας πω εγώ τώρα (είπε και γυρνώντας στον συνοδηγό του είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον Παπουτσή. Δεν μπορούσε όμως να τον βρει στο τηλέφωνο και εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο)
Οι αστυνομικοί σημείωναν την παράβαση και εκείνος πάτησε γκάζι και χτύπησε τον ένα από την ομάδα της ΔΙΑΣ που διακομίστηκε στο 401.

Πηγή  blog.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή