Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις παιχτών και προπονητών για τον αγώνα της Αναγέννησης με την Παναχαική

 Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Αναγέννηση Γιαννιτσών και Παναχαϊκής σε συνέντευξη τύπου οι τεχνικοί των δύο ομάδων Σπύρος Μπαξεβάνος και Βασίλης Βούζας, καθώς και οι παίχτες Βλαστόπουλος (Παναχαική) και Αποστολίδης (Αναγ. Γιαννιτσών) δήλωσαν τα εξής:..


Βασίλης Βούζας(Παναχαϊκή): Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς. Κάποιες λεπτομέρειες θα έκριναν το αποτέλεσμα είτε προς το μέρος μας είτε προς την ομάδα της Αναγέννησης. Σταθήκαμε καλά στο α΄μέρος σε αντίθεση με το β΄ημίχρονο που ανέβηκε ο αντίπαλος και δεχθήκαμε αρκετή πίεση. Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία για να σκοράρουν.
Για πρώτο παιχνίδι στην ομάδα είμαι αρκετά ευχαριστημένος θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι και ανταγωνιστική, όπως αρμόζει στην ομάδα της Παναχαϊκής .  Η Αναγέννηση είναι μια πολύ καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και το κυριότερο ότι είναι μια ομάδα με χαμηλό όριο ηλικίας. Εύχομαι ότι καλύτερο για τα Γιαννιτσά στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βλαστόπουλος(παίκτης Παναχαϊκής): Θέλαμε με τον καινούργιο μας προπονητή να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για την ομάδα μου σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που δεν αποτελεί εξαίρεση όπως σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον νέο μου προπονητή που με χρησιμοποίησε μετά από δέκα μήνες, να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον πάγκο της Παναχαϊκής, τον εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε τον στόχο της εξάδας στο τέλος του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση έχει καλή ομάδα και για μας πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ανοδική τροχιά στην συνέχεια.

Σπύρος Μπαξεβάνος(Γιαννιτσών): Έγινε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, στο β΄μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, δικαιούμασταν την νίκη, η οποία δεν ήρθε καθαρά από ορισμένες λεπτομέρειες.
Κάναμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που για μια ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες και να δούμε στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία. Είμαι πολύ περήφανος από αυτά τα παιδιά, όποιοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και ζουν καθημερινά τα προβλήματα που βιώνουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, από το να ξεκινήσουν να έρθουν στην προπόνηση ώσπου να ξανα επιστρέψουν στα σπίτια τους, γιατί παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, αυτοί είναι εδώ και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Θέλω να τονίσω και κάτι εκτός αγώνα. Ένας και δύο άνθρωποι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της Αναγέννησης, αυτή η πόλη πρέπει να ξεσηκωθεί, να μας βοηθήσει πραγματικά, από τους τοπικούς φορείς, τον Δήμαρχο της Πέλλας, γιατί είναι κρίμα να γίνεται τέτοια προσπάθεια από νέα παιδιά που ματώνουν πραγματικά την φανέλα όποτε τους ζητηθεί και είναι κρίμα να μην ανταμείβεται η προσπάθειά τους αυτή υλικά και οικονομικά. Να πω ότι την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε νερό για μπάνιο, να πω ότι ποδοσφαιριστές μας κάθονται χωρίς πετρέλαιο στα σπίτια τους, χωρίς να μπορούν να ζεσταθούν. Θέλουμε την στήριξη, όχι στα λόγια γιατί χορτάσαμε από αυτά, θέλουμε έργα και αυτά να γίνουν πραγματικότητα.
Όσο αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Διαγόρα, θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα και για αυτό το παιχνίδι και να κερδίσουμε ότι μπορούμε και από αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και καλή αρχή στον κ.Βούζα.

Αποστολίδης(παίκτης Γιαννιτσών): Θέλω να πω ότι μας αδικεί σήμερα το αποτέλεσμα, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, εμείς στο δεύτερο ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, παίξαμε πολύ καλά και σίγουρα θα κερδίζαμε αν είχαμε καλή τελική προσπάθεια. Συνεχίζουμε παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, έχοντας ένα παιχνίδι την Τετάρτη που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Παναχαϊκής και στον νέο προπονητή της.

Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου