Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου» Θεατρική Παράσταση του Χάρη Ρώμα στα Γιαννιτσά

Κωμωδία - που εύκολα θα μας κάνει να γελάσουμε αλλά και να κλάψουμε μέσα από κωμικές συγκρούσεις αλλά και στιγμές ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης - αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στην πρώτη θεατρική παράσταση της χρονιάς στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών του δήμου Πέλλας. Ο ευρηματικός πολυτάλαντος Χάρης Ρώμας μετά από την  επιτυχημένη σημαντική συγγραφική του συνεργασία στο θέατρο...

...με την Άννα Χατζησοφιά «Ταπί και ψύχραιμοι», καθώς και στην τηλεόραση «Οι μεν και οι δεν», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Λίφτινγκ», «Το καφέ της χαράς», «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», «Ο κακός βεζίρης», επιστρέφει και πάλι στο θέατρο.
Είχε γράψει μόνος του το 2008 το πρώτο του ολοκληρωμένο θεατρικό έργο με τίτλο «Οι ράγες πίσω μου» που είχε σαν πηγή έμπνευσης τον συνθέτη Διονύση Σαββόπουλο και σήμερα επιστρέφει με το έργο που σκηνοθέτησε ο ίδιος. «EIΔΑ ΤΟN ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ».
Μαζί του η  Άννα Κουρή, η Αγγελική Λάμπρη και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ενώ τα σκηνικά και τα κουστούμια υπογράφει η Έβελυν Σιούπη. Χορογραφίες έκανε ο Παντελής Καναράκης.
Η παράσταση θα ανέβει το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2012 στις 9μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Τιμές εισιτηρίων: €20, €15 (Παιδικά – φοιτητικά - ανέργων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου