Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Παγετός και χιόνια από αύριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τον νομό Πέλλας

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επικρατήσει σε ολόκληρη την χώρα από την Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τους παγετούς και τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Επίσης θα έχουμε θυελλώδεις βοριάδες που θα φτάνουν τα 8 ακόμα και 9 μποφόρ.
Όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα, έτσι και στον νομό Πέλλας αναμένετε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας την εβδομάδα που μας έρχεται και προς το τέλος αναμένονται έντονες χιονοπτώσεις.

Έτσι λοιπόν από αύριο Κυριακή τα χαρακτηριστικά του καιρού ανά περιοχή θα είναι ως εξής:..


Έδεσσα
Ασθενής χιονόπτωση θα έχουμε στην πρωτεύουσα του Νομού με την θερμοκρασία να κυμαίνετε από 0 έως 2 βαθμούς κελσίου με το θερμόμετρο να σημειώνει αισθητή πτώση από τη Δευτέρα με έντονα φαινόμενα παγετού τα οποία θα συνεχιστούν ολόκληρη την εβδομάδα και να αγγίζει και τους -7.

Αριδαία
Ασθενής χιονόπτωση για αύριο Κυριακή και στην περιοχή της Αριδαίας με την θερμοκρασία ωστόσο να βρίσκετε 2 με 3 βαθμούς πάνω από αυτήν της Έδεσσας.

Γιαννιτσά
Χαμηλές θερμοκρασίες και για την πόλη των Γιαννιτσών χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται φαινόμενα χιονοπτώσεων. Η θερμοκρασία για αύριο Κυριακή θα κυμανθεί από 3 έως 5 με πτωτικές τάσεις την υπόλοιπη εβδομάδα όπου η έντονη συννεφιά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της.

Σκύδρα
Χιονόνερο θα έχει τις πρωινές ώρες της Κυριακής η Σκύδρα με την θερμοκρασία να βρίσκετε μεταξύ 2 και 5 βαθμών πάνω από το μηδέν για ολόκληρη την ημέρα. Συννεφιά θα έχει την υπόλοιπη εβδομάδα. Πέμπτη και Παρασκευή πάντως η μέχρι στιγμής προβλέψεις αναμένουν έντονες χιονοπτώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου