Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δηλώσεις προπονητών μετά τον αγώνα Αναγέννησης και Αγροτικού Αστέρα

Κούτσης και Μπαξεβάνος  (φώτο Ματιές Πέλλας)
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα της Αναγέννησης με τον Αγροτικό Αστέρα, οι τεχνικοί των δύο ομάδων προχώρησαν στις εξής δηλώσεις:..


Γιώργος Κούτσης (Αγροτικός Αστέρας): Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πετύχουμε στο 1ο ημίχρονο ένα γκολ. Θεωρώ ότι όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και έτσι μοιραία χάσαμε χωρίς να πάρουμε τίποτα από το ματς. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Αναγέννηση.

Σπύρος Μπαξεβάνος(Αναγέννηση Γιαννιτσών): « Στο σημερινό παιχνίδι μετά από 3 άτυχα αποτελέσματα πήραμε τη νίκη, Η ομάδα ήταν αγχωμένη στο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη ο Αστέρας μας περίμενε εμείς ήμασταν καλοί και κερδίσαμε δίκαια. Θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και σήμερα τα καταφέραμε. Η Αποβολή του Καρυοφύλλη είναι αδικαιολόγητη άλλα ταυτόχρονα  και απόλυτα δικαιολογημένη μια που είναι ένα παιδί που έλειπε 1,5 χρόνο από τα γήπεδα(λόγου τραυματισμού) έπαιξε μόνο για 5’ στο προηγούμενο ματς,  μετά από τόσο καιρό και σήμερα σκόραρε με αποτέλεσμα να δικαιολογείτε το πάθος του πανηγυρισμού του. Σήμερα ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας για μας είναι σημαντική η  νίκη δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ το πρωτάθλημα είναι μεγάλο ο στόχος μας είναι  η παραμονή .

Πηγή  matiespellas.gr

1 σχόλιο:

  1. Εμείς σε ευχαριστούμε Σπύρο για το όνειρο που μας χαρίζεις μέχρι τώρα! Εσύ και αυτά τα παιδιά φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή