Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σε ποιες περιοχές «ήταν» κλειστά τα σχολεία Τετάρτη 8/2 στον Δήμο Πέλλας

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι από τον δήμο Πέλλας εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου το οποίο και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα:

Ο Δήμαρχος Πέλλας αποφασίζει:

Τη διακοπή των μαθημάτων για την Τετάρτη 08/02/2012 στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των τοπικών κοινοτήτων Αθήρων, Ραχώνας, Δυτικού, Αγροσυκιάς, Λεπτοκαρυάς, Αγίου Λουκά, Ακρολίμνης, Εσωβάλτων, Σταυροδρομίου...

...και στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δημοτικών κοινοτήτων Πέλλας και Κρύας Βρύσης λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών ( παγετός ).

Γραφείο Τύπου


Σχόλιο: "Θα προτιμούσαμε από τους υπεύθυνους του δήμου να ζητούσαν μία συγνώμη από τους γονείς των παιδιών για την μη έγκαιρη ενημέρωση, παρά να προχωρήσουν στην δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου το οποίο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε «αστείο» την ώρα που το ανάρτησαν."

 Εκ των διαχειριστών

2 σχόλια:

  1. Στις 6:50 π.μ. εφυγε δελτιο τυπου απο τον Δημο στα Σχολεία και στα Blogs λόγω τεχνικου προβληματος στην ιστοσελιδα του Δήμου.
    Μόνο το Karatzova.gr την δημοσιευσε στις 7:22 π.μ.
    Δεν είναι ολα οπως θελετε να τα παρουσιαζετε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως γιατί μόνο στο συγκεκριμένο τοπικό blog του νομού μπορεί να στάλθηκε το δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεστε. Χωρίς να γνωρίζουμε εάν στάλθηκε και σε άλλα τοπικά blog ή διαδικτυακά ΜΜΕ, εντελώς υπεύθυνα σας πληροφορούμε ότι στο «Πέλλα Δώθε» ουδέποτε στάλθηκε Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Πέλλας σχετικά με το ποιες σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργούσαν την ημέρα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Το μόνο Δελτίο Τύπου το οποίο λάβαμε από τον Δήμο Πέλλας ήταν σήμερα στις 1:43μμ όπου ενημέρωνε για τεχνικό πρόβλημα τις ιστοσελίδας του Δήμου Πέλλας και το οποίο άμεσα δημοσιεύσαμε.
      Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκ παραδρομής δεν εστάλη σε εμάς το δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεστε προσωπικά και πως δεν τίθεται κανένα θέμα επιλεκτικής αποστολής κάποιων Δελτίων Τύπων του Δήμου Πέλλας μιας και η μέχρι τώρα συνεργασία μας ήταν άψογη.

      Εκ των διαχειριστών

      Διαγραφή