Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ποια σχολεία στην Πέλλα θα είναι αύριο Πέμπτη 9/2 κλειστά (ενημερώνεται συνεχώς)

Δήμος Έδεσσας

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Έδεσσας, τα σχολεία σε ολόκληρο τον δήμο Έδεσσας για αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Αλμωπίας
 

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Αλμωπίας, όλες οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί της Δ/κής Περ/ρειας του Δήμου Αλμωπίας θα είναι κλειστά αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

Δήμος Σκύδρας

Κλειστά τα σχολεία σε ολόκληρο τον Δήμο Σκύδρας για αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου μετά από απόφαση του Δημάρχου

 Δήμος Πέλλας

Ο  Δήμος Πέλλας ανακοινώνει ότι λόγω του παγετού που επικρατεί τις πρωινές ώρες σ΄όλη την έκταση του Δήμου, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων  του Δήμου σήμερα 9/2 θα παραμείνουν κλειστά.

16 σχόλια:

  1. Ο Δήμος Πέλλας απλά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kleista ta kai sta giannitsa eleos diladi oi dromoi einai pagodromia sevasteite ligo to kosmo...vazete se kindino polla paidia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρεμήστε λίγο ρε σεις.Γιατί να κλείσουν δηλαδή .αφού δεν έχουν χιόνια οι αυλές.μάθατε όλοι τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πανε εσυ σχολειο ρε μεγαλε και κατσε μεσα σε μια ταξη π εχει ιδια θερμοκρασια με εξω....και τα πλακακια να ειναι χειρωτερα απο παγωδρομιο....πανε....

      Διαγραφή
  4. Ditiko kai agrosikia prepei na klisoyn.exei poli xioni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χιόνια δεν έχουν οι αυλές, έχουν όμως πάγους που είναι πιο επικύνδινο! α και εκπαιδευτικοί από μακρυά που δεν μπορούν να έρθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά καλημέρα, από Γιαννιτσά. Η ώρα είναι 4.30 το πρωι(Πέμπτη). Σήμερα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά την παγωνιά έξω και είναι τα πάντα παγωμένα. Εγώ δεν μπορώ να εμπιστευτώ να στείλω τα παιδιά μου σχολείο. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Γιαννιτσών που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αντί να'ναι έτοιμος να ενημερώσει τους δημότες ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας καταλαβαινουμε....ειμαστε μαθητες....ειμαστε μαζι σας

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα. Σήμερα Πέμπτη 0/2 η κατάσταση έξω είναι πραγματικά επικίνδυνη. Πεζοδρόμιο και δρόμος είναι "ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ". Παρακαλώ πολύ, ας έχουμε τουλάχιστον σήμερα μια έγκαιρη κι εννοώ ΧΘΕΣ ή έστω ΤΩΡΑ ενημέρωση απ'το Δήμο Πέλλας για την περιοχή Γιαννιτσών. Ας μην περιμένουμε να συμβεί κάτι στενάχωρο και μετά να λάβουμε μέτρα. Περιμένουμε (όχι μέχρι τις 8 βέβαια!!!)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε Δήμαρχε, θα ξυπνήσει κανένας σας να ενημερώσει τον κόσμο για τα σχολεία σήμερα; Παγοδρόμια οι δρόμοι, να το διακινδυνεύσουμε; Παίρνετε την ευθύνη; Νισάφι πια, 6 πήγε η ώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μαθητές πάντως δεν έχουμε σκοπό να πάμε σήμερα στα σχολεία μας. Ούτε τη σκάλα δεν θα μπορούμε ν'ανεβούμε απ'τον παγετό. Αν έκαμνε μια βόλτα ο δήμαρχος θα'βλεπε τα προβλήματα λόγω παγετού! Αλλά... Οπότε βγάλει δε βγάλει ανακοίνωση, το ίδιο μας κάνει πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AMA AYTO EINAI XIONI EDW STIN PELLA....MALLON DEN EXETE DEI XIONI K PAGOUS NA MIN MPOREIS NA BGEIS EKSW APO TO SPITI SOU.....KSEYTILES....ALLA GIA KA8ISIO OLOI PRWTI EISTE..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα ρε συ εργασιομανή!!!!!στείλε εσύ τα παιδιά σου σε παγωμένα σχολεία και αυλές παγοδρόμια και μετά έλα να μιλήσουμε.αλλά κανένας ομορφάντρας θα σαι τι λέω;

      Διαγραφή
  12. εκ μερους του 2ου γ.ε.λ γιαννιτσων: δεν ειμαι απο το συμβουλιο ουτε κανενα μελος στο σχολειο...ειμαι ΜΑΘΗΤΗΣ...εχω δικαιωματα...σας ενοιμερωνω λοιπον οτι το σχολειο μας ειναι ακαταλληλο...αμα πεσει λιγο χιονει η εισοδος γινετε κρυσταλλο...ξυπναμε το πρωι 7.30 η ωρα και περπαταμε πανω στους παγους μεσα στην παγωνια....οσοι ειστε εξυπνη και μιλατε για εξωτερικο ελατε καντε μαθημα εσεις μεσα στις αιθουσες που εχουν την ιδια θερμοκρασια με εξω....οσοι μιλατε για εξωτερικο απλα ειστε <> θα μου επιτρεψετε να πω γιατι ειμαστε μεσσογιακη χωρα...τις εξυπναδες που λετε να τις κανετε και εσεις...οταν εδω εχει 30 βαθμους και γραφουν τα παιδια πανεληννιες καλα ειναι???εεε???εξυπνοι...εντελως φιλικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή