Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Έντεκα βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλώνουν «όχι» στα νέα μέτρα

Παρά το ξεκάθαρο μήνυμα, τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και του Αντώνη Σαμαρά ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων τους, ήδη 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δήλωσαν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα.

Αναλυτικά, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα είχαν εκφράσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης (Τρικάλων), Ιωάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθης), ο Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας), καθώς και οι παραιτηθέντες από την κυβέρνηση Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (αναπληρώτρια ΥΠΕΞ) και Γιάννης Κουτσούκος (υφυπουργός Εργασίας)...


Σημειώνεται ότι παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε ο βουλευτής Αρτας του ΠΑΣΟΚ,  Παύλος Στασινός, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τα νέα μέτρα.

Τη βουλευτική του έδρα καταλαμβάνει ο μηχανικός, Χρήστος Γκόγκας, ο οποίος θα ορκιστεί στην πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, δηλαδή την Κυριακή.

Από τη Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν τα μέτρα οι βουλευτές Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωολοακαρνανίας), Μαργαρίτης Τζίμας (Δράμας), Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) και Παναγιώτης Μελάς (Α' Πειραιώς)

Σε αυτούς προστίθενται η ανέξαρτητη βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, ο επίσης ανεξάρτητος Πάνος Καμμένος, όπως και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ με εξαίρεση τους Μάκη Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη.

Πηγή   tanea.gr

1 σχόλιο: