Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Ανδρίτσος «Στόχος μας η στήριξη κτηνοτροφίας και γεωργίας»

Την  ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  χθες, τελευταία ημέρα της 24ης ΑGROTICA,   στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Διαδρομές ανάπτυξης στη Γεωργοκτηνοτροφία», παρακολούθησε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, ο οποίος πρότεινε να γίνει μια αντίστοιχη εκδήλωση και στο νομό Πέλλας. 

«Την ώρα που η χώρα μας δίνει αγώνα για την επιβίωση της και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το χρέος και το έλλειμμα κάποιοι επιχειρηματίες τραβούν «κουπί» έχουν εξωστρεφή συμπεριφορά και εξάγουν τα προϊόντα βοηθώντας σημαντικά την εθνική οικονομία...
Τα γεγονότα μας έχουν ξεπεράσει όλους και οφείλουμε να αλλάξουμε συμπεριφορά. Ο πρωτογενής τομέας είναι το κλειδί για να βγούμε από την κρίση.
 Στη χθεσινή εκδήλωση εκπρόσωποι πετυχημένων αγροτικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων που κέρδισαν την εγχώρια αλλά και ξένες αγορές παρουσίασαν τη συνταγή της επιτυχίας τους. Τόνισαν ότι υπάρχει δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί  και να παράγουμε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. 
Ο κ. Ανδρίτσος επισκέφθηκε τους χώρους της  AGROTICA και ενημερώθηκε για νέες τάσεις στη γεωργία. Βρέθηκε για αρκετές ώρες στο περίπτερο 7 όπου η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ενημέρωνε  αγρότες και κτηνοτρόφους για όλα τα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου