Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Καραογλανίδης "Η Αναγέννηση ανήκει στα Γιαννιτσά και στην Πόλη" (φώτο Ματιές Πέλλας)

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Καραογλανίδης
Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών παρουσία φίλων της ομάδας.
Στην συνέλευση ξεκαθάρισε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καραογλανίδη πως δεν τίθεται θέμα πώλησης της ομάδας χειροκροτούμενος από όλους τους παρευρισκομένους βάζοντας έτσι τέλος τα όποια σενάρια περί πώλησης του ΑΦΜ σε Αθηναική ομάδα που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες δημιουργόντας ένα κλήμα έντασης στις τάξεις της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραογλανίδης ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα δώσει και συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Πέλλα TV”, μεταξύ άλλων τόνισε:..

«Η ιδέα δεν πωλείτε με τίποτα. Το χρήμα σε καμία περίπτωση δεν αγοράζει την ιστορία της ομάδας της Πόλης. Η Αναγέννηση ανήκει στα Γιαννιτσά και στην Πόλη»

Στην συνέλευση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Πέλλας κ. Άλκης Νουσηκύρου, ο πρώην δήμαρχος Γιαννισών κ. Παπανικολάου Νίκος, ο Διευθυντής του Δήμου κ. Στάθης Καστερίδης, προηγούμενοι πρόεδροι αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας




Πληροφορίες και φωτογραφίες από matiespellas.gr

3 σχόλια:

  1. την προηγουμενη ημερα ο κυριος Καραογλανιδης στο καφε του ΑΓΓΕΛΟΥ στο Ν.Μυλοτοπο καυχιοταν οτι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα ονομαζεται ΑΕΚ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.αθανατοι γιαννιτσωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mono pou o karaoglanidis den einai giannitsiotis re file ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν. Ο Καραογλανίδης έμεινε μόνος ή μας δουλεύει ψιλό γαζί. Ο Δελιορίδης έμεινε απο ρευστό, την ομάδα την τ΄ρεχουν τρεις άνθρωποι(Βασιλειάδης, Φανάρας, Καραογλανίδης) και όταν φτάνει στον γκρεμό ως δια μαγείας ο Δελιορίδης βρίσκει ρευστό. Τα παιδιά με τα χαμόγελα, σε καθε παιχνίδι πρώτη σειρά, απο ρευστό τι γίνεται, βοηθάνε?
    Επιτέλους πείτε μας τι σκέφτεστε για την Αναγέννηση κύριε μεγαλομέτοχε, που σίγουρα όπως βλέπουμε δεν μπορείς να πας την βάρκα παρακάτω. όχι ότι δεν μπορείς αλλά κατι σε κρατάει, πες μας τι είναι αυτό?
    Κύριε Καραογλανίδη πριν αναλάβετε την Αναγέννηση, είχατε πει στην γενική συνέλευση(σωτηρία διοίκησης Κάλτση)στο φιλίπειο, ότι θα φέρετε χορηγούς και επενδυτές στην ομάδα. Που είναι όλοι αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή