Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά τους τόσο για το γεγονός ότι παίζουν απλήρωτοι εδώ και καιρό, όσο και για τις άσχημες συνθήκες τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν στον χώρο εργασία τους αλλά και πολλοί από αυτούς στους χώρους διαμονής τους.
Σας παραθέτουν παρακάτω την ανακοίνωση όπως ακριβώς εξεδόθη από τους ίδιους του ποδοσφαιριστές:

Επειδή το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τίποτα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα...


Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας έχουν ήδη εξαντληθεί εδώ και καιρό. Κάναμε τρομερή υπομονή σε ένα κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί από το καλοκαίρι, αφού εκτός από το γεγονός του ότι είμαστε απλήρωτοι για πολλούς μήνες, δεν έχουμε ούτε καν τα βασικά για να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Δεν υφίσταται όρος ομάδα όταν δεν υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό για μπάνιο και ελλειπή ιματισμό. Δεν νοείται 4 άτομα να μένουν στο ίδιο σπίτι χωρίς θέρμανση, ούτε νοείται κάθε μέρα να ψάχνουμε 10 € για βενζίνη για να έρθουμε στην προπόνηση.

Τα προβλήματα αυτά μας οδήγησαν στην ομόφωνη απόφαση να απέχουμε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Επειδή το πρόβλημα πλέον είναι βιοποριστικό, ζητάμε να βρεθεί άμεση λύση και καλούμε τους υπεύθυνους και όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα να σταθούν στο πλάι μας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου