Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτηθήκαν Βαρβαρίγος και Ζούνη

Ακόμη δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η Πέμη Ζούνη  και ο Δημήτρης Βαρβαρίγος ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στη νέα σύμβαση.

Επιστολή με την οποία δηλώνει ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βαρβαρίγος.

Σε ομιλία της στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ η Πέμη Ζούνη το Σάββατο χαρακτήρισε τα μέτρα άδικα και τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα ψηφίσει...


«Μετά από δυόμιση χρόνια προσπαθειών, δεν υπηρέτησα την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Π. Ζούνη εκλεγόταν στην Α' Αθηνών. Πρώτη επιλαχούσα είναι η Άννα Βαγενά.

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Π.Στασινός την Παρασκευή, διαφωνώντας με τα νέα μέτρα. Ωστόσο τη θέση του όπως ανακοινώθηκε ανέλαβε ο δεύτερος αναπληρωματικός στο νομό, Χρίστος Γκόκας, καθώς ο πρώτος, Ιωάννης Παπαλέξης, είναι δήμαρχος Αρτας.

Την ίδια ώρα την Παρασκευή την απόφασή τους να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο ανακοίνωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και o Τσετίν Μάντατζη, ενώ το Σάββατο ο Οδ. Βουδούρης και Δ.Δημητρουλόπουλος ανακοίνωσαν επίσης την απόφαση τους να μην ψηφίσουν.

Πηγή  protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου