Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η μικρή Λίλιαν είναι η πρώτη Ελληνίδα "Junior Master Chef"!

Ο πρώτος κύκλος του πρώτου  "Junior Master Chef" ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής αναδεικνύοντας τη μικρή Λίλιαν Εμβαλωτή την πρώτη Ελληνίδα "Junior Master Chef"!
Η Λίλιαν κατάφερε να κερδίσει τη Μαργαρίτα, όπως είδη σας είχαμε γράψει πολύ πριν τη προβολή του μεγάλου τελικού.

Στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρία κρέατα, τη γαλοπούλα, το σολομό και το κότσι για να φτιάξουν ένα πιάτο. Και οι δύο διάλεξαν τη γαλοπούλα ενώ τα πιάτα τους ήταν εντυπωσιακά. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα οι κριτές...

...η Μαρία Μπεκατώρου έδινε κουράγιο στα κορίτσια. Τη δοκιμασία κέρδισε η Λίλιαν με 28 βαθμούς έναντι της Μαργαρίτας με 26.

Στη δεύτερη δοκιμασία, καλεσμένη ήταν η Εβίτα Παπαχαραλάμπους από τις "Γλυκιές Αλχημίες", η οποία έδειξε στα κορίτσια πώς να φτιάξουν μια ιδιαίτερη τούρτα με μους σοκολάτας. Η δοκιμασία ήταν πολύ δύσκολη, μάλιστα, ένα λάθος της Λίλιαν λίγο έλλειψε να της κοστίσει ακόμη και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας "junior master chef". Την ώρα που η Λίλιαν είχε σχεδόν τελειώσει το γλυκό της και βρισκόταν στη διαδικασία στησίματος της έπεσε από τα χέρια η ζαχαρόπαστα. Ευτυχώς την έπιασε και έτσι το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό. Τέλος και παρά τη δυσκολία της δοκιμασίας, οι δυο υποψήφιες - για τον τίτλο - κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας και να φτιάξουν το γλύκισμα σαν επαγγελματίες. Νικήτρια και στη δεύτερη δοκιμασία ήταν η Λίλαν με 25 βαθμούς, έναντι 23 της Μαργαρίτας.

Οι οικογένειες και των δύο κοριτσιών μπήκαν στο στούντιο αμέσως μετά την ανάδειξη της νικήτριας. Οι γονείς δήλωσαν ευχαριστημένοι και περήφανοι για τα παιδιά τους καθώς και πως ήταν μια μεγάλη εμπειρία και για τους ίδιους αφού πέρασαν πολύ ωραία και έκαναν καινούργιους φίλους.

 «Είμαι η πρώτη Ελληνίδα “Junior Master Chef”. Η πρώτη σου μένει. Ούτε ο τρίτος, ούτε ο τέταρτος. Δεν εξηγείται πώς νιώθω. Χαρά, χαρά και πάλι χαρά», δήλωσε γεμάτη χαρά η Λίλιαν, ενώ η Μαργαρίτα, είπε: «Κέρδισε η Λίλιαν, στενοχωριέμαι μέσα μου λιγάκι, αλλά εντάξει. Έφτασα στην πηγή αλλά δεν ήπια το νερό. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον έφτασα. Δε νιώθω χαμένη. Νιώθω την ίδια χαρά που νιώθει και η Λίλιαν, γιατί φτάσαμε ως εδώ».

Το έπαθλο που περίμενε τη Λίλιαν και την οικογένειά της ήταν ένα πενθήμερο ταξίδι στο Παρίσι.

Πηγή  madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου