Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΠΑΠ την Τετάρτη 7 Μαρτίου

Παρουσίαση βιβλίου στο δημαρχείο Πέλλας, θεατρική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

 
Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗΚΕΠΑΠ για τον μήνα Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Τετάρτη 7 Μαρτίου έχει ως εξής:..


Ώρα 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου & Εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Πέλλας, στα Γιαννιτσά, σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας, τον Σύλλογο Βιβλίων του Βιβλίου και τον Σύλλογο  Καρκινοπαθών Γιαννιτσών, θα γίνει η παρουσίαση του Βιβλίου «ΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΦΛΟΓΑ», της κ. Σόνιας Ευθυμιάδου Παπασταύρου.
Ομιλητές: Σόνια Ευθυμιάδου-Παππασταύρου - Εκπ/τικος Συγγραφέας, Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου - Πρόεδρος «ΦΛΟΓΑ» Μαγνησίας Θεσσαλίας, Μαρία Ζωγράφου Τσιαντάκη - Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής, Κάκια Παυλίδου - Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων του Βιβλίου.
Επίσης, την ίδια ημέρα (7 Μαρτίου), στις 9.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα δοθεί θεατρική παράσταση με το έργο «Σχέσεις Οργής», με τους Άννα Βαγενά, Πασχάλη  Τσαρούχα, Κατερίνα Θεοχάρη, Δημήτρης Πάτση. Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου